Fenerbahçe İçin Kritik Viraj
Son şampiyon unvanıyla sezona başlayan Fenerbahçe Beko, EuroLeague'de ilk 8 haftada beklentilerin gerisinde kaldı. Sarı-lacivertli ekip, oynadığı 8 maçta sadece 3 galibiyet elde ederken 5 kez parkeden mağlup ayrıldı. Bu performansla 9. hafta öncesinde 16. sıraya gerileyen temsilcimiz, LDLC ASVEL karşısında galip gelerek yeniden çıkışa geçmeyi hedefliyor.

LDLC ASVEL Son Sırada
Fenerbahçe’nin rakibi LDLC ASVEL de sezona zor bir başlangıç yaptı. Fransız ekibi, geride kalan 8 haftada yalnızca 2 galibiyet alabildi ve 6 mağlubiyetle ligin son sırasında (20. basamak) yer alıyor. ASVEL, İstanbul deplasmanında sürpriz bir sonuç arayacak.
15. Kez Karşı Karşıya
İki takım, EuroLeague tarihinde bugüne kadar 14 kez karşılaştı. Bu mücadelelerin 11’ini Fenerbahçe Beko kazanırken, LDLC ASVEL sadece 3 kez galip gelebildi. İlk kez 2009 yılında karşı karşıya gelen ekipler, yarın akşam 15. randevularına çıkacak.
Gözler Reaksiyon Maçında
Sezon başında ortaya koyduğu oyunla hayal kırıklığı yaratan Fenerbahçe Beko, taraftarı önünde hem moral bulmak hem de sıralamada yükselmek istiyor. LDLC ASVEL karşısında alınacak bir galibiyet, takımda hem özgüveni tazeleyebilir hem de sezonun geri kalan bölümü için umutları yeniden canlandırabilir.