Yeni Birlik Gazetesi
Yeni Birlik Gazetesi Teknoloji 5G dönemi başlıyor: Türk Telekom’dan açıklama

5G dönemi başlıyor: Türk Telekom’dan açıklama

Türk Telekom CEO’su Ebubekir Şahin, 81 ilde 5G altyapısına hazır olduklarını açıkladı. Türkiye’nin 5G’ye geçiş süreci ve detaylar gündemde.

Türkiye’nin 5G teknolojisine geçişi için geri sayım sürerken, Türk Telekom CEO’su Ebubekir Şahin’in yaptığı açıklamalar dikkat çekti. 

Sosyal medya üzerinden paylaştığı mesajda, Türkiye genelinde yürütülen altyapı çalışmalarına vurgu yapan Şahin, şirketin 81 ilde 5G’ye hazır olduğunu belirtti. Bu açıklama, Türkiye’nin dijital dönüşüm sürecinde kritik bir aşamaya gelindiğini gösterirken, teknoloji ve iletişim sektöründe yeni bir dönemin kapılarını aralıyor.

“Dünü inşa eden bizdik, 5G ile geleceği de inşa eden biz olacağız”

Türk Telekom’un “81 ilde 5G var” paylaşımına değinen Şahin, “Dünü inşa eden bizdik, 5G ile geleceği de inşa eden biz olacağız” sözleriyle şirketin 5G’deki iddiasının altını çizdi. 

Paylaşımında, “En uzak köyümüzden en kalabalık şehrimize kadar yükselen bu başarının arkasında, çalışanlarımızın üstün gayreti, emeği ve sarsılmaz özverisi var” ifadelerini kullanan Şahin, çalışma arkadaşlarına bu büyük vizyona ortak olmalarından dolayı teşekkür etti.