İstanbul
Parçalı bulutlu
13°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Temizlik işçisi bulduğu 50 bin liralık çekleri teslim etti

Temizlik işçisi bulduğu 50 bin liralık çekleri teslim etti

Yalova’da asgari ücretle temizlik işçisi olarak çalışan Ayhan İnatlı, yerde bulduğu 50 bin liralık çeki sahibine teslim etti.

Yalova’da temizlik işçisi olarak çalışan Ayhan İnatlı, yerde 30 bin ve 20 bin liralık iki adet çek buldu. Çeklerin kesildiği bankayı arayarak çekleri bulduğunu anlatan İnatlı, çekin sahibine ulaşmak istedi. Çeklerin Yalova’da kafe işleten Ayhan İkizek’e ait olduğunu öğrenen İnatlı, çekleri sahibine teslim etti. İnatlı, "Allah bize haram nasip etmesin. Biz asgari ücretle çalışıyoruz ama çoluğuma çocuğuma haram yedirmem" dedi.

Çeklerinin bulunması ile derin bir nefes alan işletme sahibi İkizek ise, defalarca teşekkür ettiği İnatlı’ya, "Senin gibi insanlar oldukça bu ülkenin sırtı yere gelmez" dedi.

Çeki sahibine teslim eden temizlik işçisi, ardından mesaisine kaldığı yerden devam etti.