Okuma provasına start
Yeni sezonun iddialı projelerinden “Halef: Köklerin Çağrısı” dizisinin okuma provası gerçekleşti.
Yapımcılığını Gül Oğuz’un, yapımını ise Most Production’un üstlendiği dizide; İlhan Şen, Aybüke Pusat ve Biran Damla Yılmaz başrolleri paylaşıyor.
Serhat’ın iki hayatı
“Halef: Köklerin Çağrısı” dizisinde izleyiciye sunulacak hikâyenin merkezinde, İstanbul’da başarılı bir cerrah olan Serhat’ın geçmişiyle yüzleşmesi var.
Doğup büyüdüğü Urfa’yı ve ailesini arkasında bırakarak yepyeni bir hayat kuran Serhat’ın yolu bir gün çocukluk topraklarına geri döner.
Urfa’da sırlarla dolu bir konak
Aşk, ihanet, sadakat ve intikam sarmalında gelişen olaylar; iki düşman ailenin ve sırlarla dolu bir konağın içinde şekillenecek.
Serhat bir yandan kalbiyle vicdanı arasında sıkışırken, bir yandan da geçmişin karanlık sırlarıyla yüzleşmek zorunda kalır. Çünkü bu konakta herkesin sakladığı bir geçmişi vardır.
Yıldız kadro dikkat çekiyor
Başrollerdeki İlhan Şen, Aybüke Pusat ve Biran Damla Yılmaz’a; Onur Bilge, Sezin Bozacı, Mazlum Çimen, Mert Doğan, Ümit Çırak, Benian Dönmez, Veda Yurtsever, Hakan Salınmış gibi birçok usta isim eşlik ediyor.