UNRWA: Refah'da bir saldırı doğum hastanesini tehlikeye atar
Birleşmiş Milletler Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı (UNRWA),Refah'a düzenlenecek bir saldırının Gazze Şeridi'ndeki tek tam işlevsel doğum hastanesini tehlikeye atacağını bildirdi.
Birleşmiş Milletler Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı, bu durumun Gazze'de yaklaşık 50 bin hamile kadını etkileyebileceğini aktardı.
UNRWA'dan yapılan açıklamada, "Şu anda bir ateşkes gerekiyor ve hijyen tesislerinin korunması gerekiyor." denildi.
Paylaş
Arkadaşlarınızla paylaşmak için linki kopyalayın.
!!! Yorum yapmadan önce kuralları okuyunuz.
Kişisel saldırılar yapmayın: Yorumlarınızda diğer kullanıcıları veya kişileri hakaret içeren ifadelerle suçlamayın veya aşağılamayın.
Irkçı, cinsiyetçi veya ayrımcı yorumlar yapmayın: Yorumlarınızda ırk, cinsiyet, etnik köken, din, cinsel yönelim veya herhangi bir ayrımcılık unsuru içeren ifadeler kullanmayın.
Yasa dışı faaliyetleri özendirmeyin: Yorumlarınızda yasa dışı faaliyetleri özendiren veya teşvik eden ifadeler kullanmayın.
Özel bilgileri paylaşmayın: Yorumlarınızda başkalarının özel bilgilerini paylaşmayın, bu bilgiler kullanıcıların adını, telefon numarasını, adresini, e-posta adresini veya diğer özel bilgileri içerebilir.
Spam ve reklam yapmayın: Yorumlarınızda spam veya reklam içeren ifadeler kullanmayın. Yorumlarınızın reklam içermemesine özen gösterin.