İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Videolar Genel Gazete Damga - 24.09.2018 Gündemi

Gazete Damga - 24.09.2018 Gündemi

Halka tasarruf makama lüks: Son günlerde ekonomideki kemer sıkma politikalarına kulak asmayan Ak Partili Arnvutköy Belediyesi’nde yapılan araç harcamaları adeta dudak uçuklattı. 

Halkın bir kuruşunu sokağa atmam: CHP Avcılar Belediye Başkan Aday Adayı olan İbrahimBulut, yerel seçime kısa bir süre kala hedeflerini anlattı.Bulut; ‘Halkın bir kuruşunu bile sokağa atmam’ dedi.

İstanbul'da dev derbi: Spor Toto Süper Lig’in 6. haftası dev bir maçla kapanıyor.Fenerbahçe ile Beşiktaş bu akşam Kadıköy’de karşılaşacak. Mücadele 20.00’de başlayacak.

Bal gibi kriz var: Avcılar’da konuşan CHP İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke ekonomik krizi sert bir şekilde eleştirerek; ‘Bağıra bağıra söylememiz lazım. Bal gibi kriz var’ dedi.

Cimbom ağır yaralı: Moskova maçı sonrası havaya giren Galatasaray Akhisar’da aldığı mağlubiyetle sarsıldı. Sarı kırmızılılar rakibine 3-0  yenilirken son 2 dış saha maçında gol atamadı.

Otomobilde vergi müjdesi: Cumhurbaşkanlığı otomobildeki ÖTV matrahı limitlerini  yeniden belirledi. 1600 cc ve altı için alt limit 46 binden 72 bin liraya üst limit ise 80 binden 120 bin liraya yükseldi.