İstanbul
Açık
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Videolar Gündem Cadde ortasında kanlı hesaplaşma: Yeni sevgili, eski sevgiliyi öldürdü!

Cadde ortasında kanlı hesaplaşma: Yeni sevgili, eski sevgiliyi öldürdü!

Adana’da eski sevgililer arasında çıkan tartışma cinayetle bitti. Sokak ortasında bıçaklanan Erdal Elik, hastanede hayatını kaybetti.

KAYNAK: İHA

Adana’da bir kadının eski ve yeni sevgilisi arasında çıkan tartışma ölümle sonuçlandı. Bıçakla yaralanan 40 yaşındaki Erdal Elik, hastanede hayatını kaybetti. Şüpheli tutuklandı, olayın ayrıntıları ortaya çıktı.

Eski sevgilisinin yeni partneriyle karşılaştı, çıkan kavgada hayatını kaybetti

Adana'nın Çukurova ilçesinde eski sevgililer arasında yaşanan gerilim, sokak ortasında cinayetle sonuçlandı. 5 Ekim akşamı Yurt Mahallesi Anadolu Lisesi Caddesi’nde yaşanan olayda, Çukurova Belediyesi’nde çalışan Erdal Elik (40), eski sevgilisi S.T.'nin yeni partneri S.E. (48) ile karşılaşınca tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüştü. İddiaya göre, S.E., Elik’i kolundan bıçakladı.

Ağır yaralanan Erdal Elik, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Ancak tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Elik’in cenazesi, otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Otopsi işlemlerinin ardından ailesi tarafından teslim alınarak toprağa verildi.

Tutuklanan şüpheli: “Sadece kendimi savundum”

Cinayet Büro Amirliği’ne bağlı ekipler, olayın ardından kısa sürede şüpheli S.E.’yi yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki ifadesinde kendisini savunduğunu öne süren S.E., “Sevgilim S.T. ile yürürken Erdal yolumuzu kesti, küfretti ve saldırdı. Kendimi korumak için bıçağı kullandım, ona zarar vermek istemedim” dedi.

S.T.: "Defalarca rahatsız etti, şikâyetçi oldum"

Olayın tanığı ve Erdal Elik’in eski sevgilisi olan S.T. ise, Elik’in ayrılığı kabullenemediğini ve uzun süredir kendisini rahatsız ettiğini belirtti. Polis ifadesinde, “Erdal ile ilişkimi sonlandırdım ama peşimi bırakmadı. Daha önce de bu yüzden şikâyetçi oldum. O akşam da para çekmek için dışarı çıktık, sevgilim beni yalnız bırakmak istemedi. Yolda yürürken önümüzü kesti ve tartışma çıktı” dedi.

Gözaltı işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen S.E., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Image