Yeni Birlik Gazetesi
İstanbul
Açık
24°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Yeni Birlik Gazetesi Videolar Gündem Taksiye bindi, kurşunlardan kaçamadı: Boşanma aşamasındaki kadına saldırı

Taksiye bindi, kurşunlardan kaçamadı: Boşanma aşamasındaki kadına saldırı

Boşanma aşamasındaki eşini ve taksi şoförünü vuran saldırganın dehşet anı kamerada: “Beni öldürecek!” çığlığı dava dosyasına delil oldu.

Saldırı Anı Kamerada: “Beni Öldürecek” Diye Bağırdı

Bursa’nın Yıldırım ilçesinde geçen yıl haziran ayında yaşanan olayda, boşanma aşamasındaki eşi tarafından silahlı saldırıya uğrayan kadının yaşadığı dehşet anları taksi güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, Meltem E.’nin koşarak taksiye binip, “Beni öldürecek” diye bağırdığı ve hemen ardından ateş açıldığı anlar yer aldı.

Hem Kadın Hem Taksi Şoförü Yaralandı

Olay sırasında taksi sürücüsü Mehmet U. da kurşunların hedefi oldu. Her iki yaralı hastaneye kaldırılırken saldırgan Kadir E. olay sonrası gözaltına alındı ve tutuklandı.

Dava Dosyasına Kamera Görüntüleri Girdi

Araç içi kamera kayıtları dava dosyasına delil olarak eklendi. Görüntülerde, kadının korku içinde polis merkezine gitmek istemesi ve ardından gelen saldırı açıkça görülüyor.

Saldırgana 42 Yıla Kadar Hapis İstemi

Sanık hakkında, “tasarlayarak eşi kasten öldürmeye teşebbüs” suçundan 21 yıl, “ruhsatsız silah bulundurma” suçundan 3 yıl ve “öldürmeye teşebbüs” suçundan 18 yıla kadar hapis cezası isteniyor. Dava, Bursa 18. Ağır Ceza Mahkemesinde sürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *