İstanbul
Açık
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Videolar İstanbul Haberleri İstanbul'a beklenen lapa lapa kar nihayet geldi!

İstanbul'a beklenen lapa lapa kar nihayet geldi!

İstanbul'da öğle saatlerinde sulu şekilde yağan kar, bazı ilçelerde lapa lapa kara dönüştü. Ortaya kartpostallık görüntüler çıkarken Aydos Ormanları beyaz örtüyle kaplanmaya başladı.

MUHABİR: Güray Varol

Günlerdir megakent için verilen kar yağışı ve fırtına uyarısının ardından beklenen kar nihayet geldi. Bugün sabah saatlerinde şiddetli fırtına ve sağanak yağışla güne uyanan İstanbul, öğleden sonra sulu kar şeklinde yağmaya başladı.


Özellikle İstanbul'un Anadolu Yakası'nda Sancaktepe ve Pendik ilçesinde yoğun olarak görülen kar yağışı kısa sürede lapa lapa yağmaya başladı. O anlarda Aydos Ormanları'nda kar yağışı ortaya kartpostallık manzarayı gözler önüne serdi.

İstanbul'da beklenen kar yağışının kuzey ilçelerde ve yüksek kesimlerde akşam saatlerine kadar yağması bekleniyor.