İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Videolar Magazin Aleyna Tilki ve Serel Yereli sezonu İstanbul Boğazı'nda açarken panik dolu anlar yaşadı

Aleyna Tilki ve Serel Yereli sezonu İstanbul Boğazı'nda açarken panik dolu anlar yaşadı

Aleyna Tilki ve meslektaş arkadaşı Serel Yereli yaz sezonunu İstanbul Boğazı'nda açıp kendilerini serin sulara attılar fakat hiç beklemedikleri anda tehlikeli anlar yaşadılar.

MUHABİR: Aydın Ozan Demir

Son günlerde iki yakın arkadaş olan Aleyna Tilki ve Serel Yereli yaz sezonunu İstanbul'da açtı. İki genç yetenek İstanbul Boğazı'nın serin sularını kendilerini atarken bir yandan panik dolu anlar yaşandı.

Uzun süredir Londra'da yaşayan şarkıcı ve oyuncu Serel Yereli, temelli olarak İstanbul'a dönme kararı almıştı. Sevilen oyuncu meslektaşı Aleyna Tilki ile birlikte yaz sezonunu açmak için İstanbul Boğazı'nı seçti.

İstanbul Boğazı'nda akıntı paniği yaşadılar

Tilki ve Yereli boğazın serin sularına kendilerini bırakırken akıntıyı hesaba katamadı ve çığlık çığlığa tekneye geçebilmek için bir süre mücadele etmek zorunda kaldı.

sjldvvx-puk-zpdeyulzgq.webp

İstanbul Boğazı'nda akıntının fazla olması Aleyna Tilki ve Serel Yereli'yi korkuturken hızla teknelerine binip rahat bir nefes aldılar.

00ii6fcoluernltxw1yzyg.webp

Yaşanan o anları kayıt altına alan başka bir arkadaşları görüntüleri kaydettikten sonra Serel Yereli sosyal medya hesabı üzerinden "Boğazda yaz sezonunu açtık" notunu düşerek paylaşım yapmayı ihmal etmedi.

Yereli yaşadıkları o anları ayrıca "Boğaz'ın güvenli ve deniz analarının zararsız olduğu bölgede yüzdükleri" ifade etti.