Yeni Birlik Videolar Yaşam Kocaeli Gebze Ticaret Odası seçimlerinde tansiyon yükseldi

Kocaeli Gebze Ticaret Odası seçimlerinde tansiyon yükseldi

Kocaeli'nde gerçekleştirilen Gebze Ticaret Odası seçimleri sırasında tansiyon yükseldi. Heyecanın dorukta olduğu sandık başında bir üye fenalaşarak hastaneye kaldırıldı.

Kocaeli'nde iş dünyasının merakla beklediği Gebze Ticaret Odası seçimleri sırasında talihsiz bir olay yaşandı. Oda organ üyelerini belirlemek için kurulan sandıkların başında heyecan doruğa tırmanırken, bir üye aniden fenalaşarak yere yığıldı.

Gebze Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde kurulan sandıklarda sabah saat 09.00 itibarıyla başlayan seçimlerde, mavi listede mevcut başkan Abdurrahman Arslantaş ile turuncu listede başkan adayı Oğuz Şerifalioğlu yarışıyor. Üyelerin yoğun ilgi gösterdiği ve sandık başına akın ettiği seçim sürecinde, henüz ismi öğrenilemeyen bir oda üyesi bir anda rahatsızlandı.

Sağlık ekipleri sevk edildi

Çevredeki diğer üyelerin durumu fark edip bildirmesi üzerine olay yerine kısa süre içinde sağlık ekipleri sevk edildi. Fenalaşan üyeye ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Sağlık görevlilerinin müdahalesinin ardından talihsiz üye, ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.