Yeni Birlik Gazetesi Videolar Yerel Haberler Başkan Tahmazoğlu’ndan lösemili çocuklara moral

Başkan Tahmazoğlu’ndan lösemili çocuklara moral

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla hastanede tedavi gören çocukları ziyaret ederek onlara moral ve hediyeler verdi.

MUHABİR: Kadir Akkurt

Başkan Tahmazoğlu’ndan lösemili çocuklara moral ziyareti

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 2-8 Kasım “Lösemili Çocuklar Haftası” kapsamında Gaziantep Üniversitesi Onkoloji Hastanesi’nde tedavi gören çocukları ziyaret etti. Ziyaret sırasında çocuklarla yakından ilgilenen Tahmazoğlu, onlara oyuncak, boyama kitabı ve boyama seti hediye ederek moral verdi.

“Çocuklarımızın yüzündeki gülümsemeye ortak olduk”

Başkan Tahmazoğlu, hastane ortamında eğitim gören çocukların motivasyonunu artırmayı amaçladıklarını belirterek, “2-8 Kasım her yıl Lösemi Haftası olarak anılıyor. Özellikle çocuklarda görülen bu hastalıkla mücadelede hastanemizde önemli çalışmalar yürütülüyor. Doktorlarımıza, hemşirelerimize ve tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Tedavi gören yavrularımıza da acil şifalar diliyorum. Ziyaretimizde onların yüzündeki gülümsemeye ortak olduk. Rabbim hepsine tez zamanda şifa versin” ifadelerini kullandı.