İş adamı Nevzat Aydın'dan haraç istendiği iddiaları üzerine başlatılan soruşturmada yeni bir aşamaya geçildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan toplam 8 şüpheli Bakırköy Adliyesi'ne sevk edildi.
1 Milyon Euro'luk Tehdit İddiası
Nevzat Aydın, oğlunun Trabzonspor-Beşiktaş maçında seremoniye çıkması için milyonlarca lira ödediği yönündeki haberlerin ardından, 'Çirkinler' isimli suç ağına mensup olduğunu söyleyen ve yurtdışında olduğu anlaşılan Kaan A. tarafından arandığını ve 1 milyon Euro istendiğini belirterek şikayetçi olmuştu.
Operasyonda Silah ve Uyuşturucu Ele Geçirildi
Şikayet üzerine İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri çalışma başlatmıştı. Geçtiğimiz perşembe günü düzenlenen ilk operasyonda çete mensubu 4 şüpheli gözaltına alınmış, adreslerde 2 adet otomatik tabanca ve 73 adet fişek ele geçirilmişti. Şüphelilerin telefonlarındaki incelemelerin ardından çalışmaları derinleştiren ekipler, eylem hazırlığında olduğu belirlenen 4 kişiyi daha yakalayarak gözaltı sayısını 8'e yükseltmişti. Bu operasyonlarda ise 3 adet ruhsatsız tabanca, 102 adet fişek ve 900 adet uyuşturucu hap ele geçirilmişti.