Yeni Birlik Gazetesi Yaşam Adıyaman'da kırsal yatırımlar için önemli toplantı gerçekleştirildi

Adıyaman'da kırsal yatırımlar için önemli toplantı gerçekleştirildi

Adıyaman Valisi Abdullah Küçük, kırsala yönelik yatırımları değerlendirmek üzere İl Genel Meclisi ile bir araya geldi.

Adıyaman'da kırsal yatırımlar için önemli toplantı gerçekleştirildi

Adıyaman Valisi Abdullah Küçük, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Kılınç ve İl Genel Meclisi üyeleriyle bir araya gelerek kırsal kesime yönelik yürütülen çalışmalar ve planlanan yatırım projelerini değerlendirdi.

Toplantıda, 7 bin 600 kilometrekarelik Adıyaman ilinde kırsal kesime yönelik devam eden altyapı ve üstyapı hizmetleri ele alındı. Ayrıca hayata geçirilmesi planlanan yeni yatırım ve projeler hakkında kapsamlı bir görüş alışverişi gerçekleştirildi.

Vali Abdullah Küçük, kırsalda yaşayan vatandaşların yaşam kalitesini artırmayı hedefleyen projelerin önemine vurgu yaparak, yol, içme suyu ve diğer altyapı hizmetleri alanındaki çalışmalardan dolayı İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Kılınç ve meclis üyelerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Vali Küçük, bu projelerin hayata geçirilmesi konusunda başarılar diledi.

ADIYAMAN VALİSİ ABDULLAH KÜÇÜK, İL GENEL MECLİSİ BAŞKANI MEHMET KILINÇ VE İL GENEL MECLİSİ...

ADIYAMAN VALİSİ ABDULLAH KÜÇÜK, İL GENEL MECLİSİ BAŞKANI MEHMET KILINÇ VE İL GENEL MECLİSİ ÜYELERİYLE BİR ARAYA GELEREK KIRSAL KESİME YÖNELİK YÜRÜTÜLEN ÇALIŞMALAR İLE PLANLANAN YATIRIM VE PROJELERİ DEĞERLENDİRDİ.

ADIYAMAN VALİSİ ABDULLAH KÜÇÜK, İL GENEL MECLİSİ BAŞKANI MEHMET KILINÇ VE İL GENEL MECLİSİ...