Yeni Birlik Gazetesi Yaşam Ağrı’da minik kursiyerler, şehitler için Kur’an ve dua okudu

Ağrı’da minik kursiyerler, şehitler için Kur’an ve dua okudu

Ağrı Gençlik Merkezi'nde düzenlenen programda, çocuklar şehitler için Kur’an okuyup dua etti.

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü kapsamında Ağrı Gençlik Merkezi’nde düzenlenen anma programında, Kur’an-ı Kerim okumaya geçen öğrenciler, şehitler için Kur’an okuyup dua etti.

Etkinlikte, Gençlik Merkezi bünyesinde açılan dini eğitim kurslarında Kur’an-ı Kerim okumayı öğrenen öğrenciler için özel bir program gerçekleştirildi. Programda, kız ve erkek kursiyerlere başarı belgeleri ile Kur’an-ı Kerim hediye edildi.

Öğrenciler, başta 15 Temmuz şehitleri olmak üzere tüm şehitler için Kur’an-ı Kerim tilavetinde bulundu. Tilavetin ardından gerçekleştirilen duada, vatanın birlik ve beraberliği ile tüm şehitler için dua edildi.

Etkinlikte öğrencilerin aileleri ve öğretmenlerinin de yer alması, duygusal anların yaşanmasına neden oldu. Gençlik Merkezi yetkilileri, milli ve manevi değerlerle yetişen nesillerin önemine dikkat çekerek, “Kur’an-ı Kerim okumaya geçen öğrencilerimiz, kahraman şehitlerimizi Kur’an okuyarak dualarla andı. Vatan uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.” ifadeleriyle duygularını dile getirdi.

AĞRI’DA MİNİK KURSİYERLERDEN ŞEHİTLER İÇİN KUR’AN VE DUA

AĞRI’DA MİNİK KURSİYERLERDEN ŞEHİTLER İÇİN KUR’AN VE DUA

AĞRI’DA MİNİK KURSİYERLERDEN ŞEHİTLER İÇİN KUR’AN VE DUA