Yeni Birlik Gazetesi Yaşam Alaşehir Belediyesi personeline ücretsiz tatil fırsatı: Gazilere özel keyifli anlar

Alaşehir Belediyesi personeline ücretsiz tatil fırsatı: Gazilere özel keyifli anlar

Alaşehir Belediyesi, personeline Didim'de ücretsiz çadır kampı sunarak moral ve motivasyon sağlıyor, gaziler de bu kampın keyfini çıkarıyor.

Alaşehir Belediyesi, çalışanlarının moral ve motivasyonunu artırmak amacıyla Didim’deki ücretsiz çadır kampını sürdürmeye devam ediyor. Bu yıl da yaklaşık 600 personelin dönüşümlü olarak yararlanacağı kamp, çalışanların tatil keyfini bir araya getiriyor.

Kamp alanındaki olanaklar:

Didim’de oluşturulan kamp alanında 15 metrekarelik 8 çadır bulunuyor. Belediye personeli, izinlerini değerlendirmek için burada iki gece, üç gün boyunca konaklama fırsatı yakalıyor. Tatil süresince denize girip serinleme, kum voleybolu ve çeşitli oyunlar ile stres atma imkanı sunuluyor. Ayrıca, çadır kampında açık büfe kahvaltı ve akşam yemeği ikram ediliyor; duş, kafeterya ve tuvalet gibi önemli olanaklar da mevcut.

Gazilere özel tatil deneyimi:

Bu yılki kampın özel bir parçası olarak, Alaşehir Belediyesi’nin ücretsiz tatil imkanından gaziler de yararlanıyor. Gaziler, kendilerine bu fırsatı sunan Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu’na teşekkürlerini iletiyor. Alaşehir Muharip Gaziler Derneği Başkanı Osman Saraç, yapılan tatil ile ilgili olarak, "Gazi arkadaşlarımız arasında bırakın tatil yapmayı, denize bile gitmeyenler vardı. Bu fırsatla güzel bir deniz havası teneffüs ettik. Ahmet Başkanımıza bu yönden çok teşekkür ederiz," diyerek bu imkandan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Başkan Öküzcüoğlu'ndan destek:

Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, Didim’deki kamp alanını ziyaret ederek tatil yapan personel ve gazilere katıldı. Çalışanlarla aynı sofrada yemek yiyen Öküzcüoğlu, onların tatil deneyimlerini dinleyerek kamp hakkında bilgiler verdi. Öküzcüoğlu, "Bu etkinliği her sene geleneksel hale getiriyoruz. Çalışanlarımızın burada tatil yapmasını istiyoruz," dedi. Ayrıca, gazilerin önemine vurgu yaparak, "Gazilerimiz bizim en kıymetli büyüklerimizdir. Onları burada ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz," şeklinde konuştu.

Alaşehir Belediyesi’nin bu uygulaması, ekonomik koşulların zorlu olduğu günlerde çalışanların moral bulmasına yardımcı olmayı amaçlıyor. Başkan Öküzcüoğlu, "Biz bir aileyiz ve çalışanlarımızla huzurlu bir ortamda iş hayatına devam ediyoruz," diyerek durumu özetledi. Didim’de bulunan bu kamp alanı, çalışan ve gazilere özel bir tatil deneyimi sunarak sosyal bağların güçlenmesine de katkıda bulunuyor.

ALAŞEHİR BELEDİYESİ, ÇALIŞANLARININ MORAL VE MOTİVASYONUNU ARTIRMAK AMACIYLA DİDİM'DE OLUŞTURDUĞU...

ALAŞEHİR BELEDİYESİ, ÇALIŞANLARININ MORAL VE MOTİVASYONUNU ARTIRMAK AMACIYLA DİDİM'DE OLUŞTURDUĞU ÜCRETSİZ ÇADIR KAMPINI BU YIL DA SÜRDÜRÜYOR.