İstanbul
Parçalı bulutlu
14°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Yaşam Ankara'da suç örgütüne operasyon: 8 gözaltı

Ankara'da suç örgütüne operasyon: 8 gözaltı

Ankara'da yasa dışı silah ticareti yaptıkları öne sürülen suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda 8 kişi gözaltına alındı.

Yasadışı silah ticareti yaparak haksız ekonomik kazanç sağladığı tespit edilen bir suç örgütüne yönelik Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce ve Akyurt Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde başlatılan çalışma sonucu operasyon kararı alındı.

Operasyon kapsamında dün sabah saatlerinde Akyurt ilçesi başta olmak üzere Keçiören, Pursaklar, Gölbaşı ve Kalecik'te 10 ikamet ve 1 işyerine eş zamanlı baskın yapıldı.

Baskın sonucu 8 kişi yakalanarak gözaltına alınırken, 40 ruhsatsız tabanca, 14 kuru tabanca, 5 av tüfeği, torna tesviye, krom kaplama makinesi, çok sayıda fişek ile silah parçaları da ele geçirildi.

DHA