Yeni Birlik Gazetesi Yaşam Bahçede düğün gelin arabası yerine yarış motosikletiyle yapıldı

Bahçede düğün gelin arabası yerine yarış motosikletiyle yapıldı

Osmaniye'nin Bahçe ilçesinde, Oğuzhan Türk ve Gülizar Kavcı'nın düğününde gelin arabası yerine yarış motosikleti kullanıldı.

Osmaniye’nin Bahçe ilçesinde gerçekleştiren düğün töreni, alışılagelmişin dışında bir etkinlik ile dikkat çekti. Oğuzhan Türk ve Gülizar Kavcı, dünyaevine girdikleri günde gelin arabası yerine yarış motosikleti kullanımını tercih ettiler. Bu sıra dışı tercih, davetlilere keyif dolu anlar yaşattı.

Düğün ve Motosiklet Gösterileri:

Oğuzhan ve Gülizar çiftinin düğünlerinde motosikletle salona girişi, konukları oldukça heyecanlandırdı. Motosiklet tutkunu olan çift, klasik düğün anlayışını tersine çevirerek arkadaşlarıyla birlikte düğün salonuna yarış motosikletleriyle geldi. Düğün salonuna yapılan bu renkli giriş, motosiklet kullanan davetlilerin alkışlarıyla karşılandı.

Sosyal Medyada Dikkat Çekti:

Etkinlik sırasında davetlilere motosiklet gösterileri sunuldu, bu gösteriler tüm katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı. Sosyal medya fenomeni Eda Akgün, bu etkinliğe katılmaktan dolayı duyduğu mutluluğu ifade etti. "İstanbul’dan Osmaniye’nin Bahçe ilçesine Oğuzhan Türk Beyefendi için geldim. Kendisi çok güzel bir organizasyon planlamış. Burada motosiklet şovları yaptık" diyen Akgün, Osmaniye’nin motosiklet kullanıcılarının bu etkinlikte buluşmasının kendisini çok mutlu ettiğini belirtti. Bu düğün, sadece bir evlenme ritüeli değil, aynı zamanda motosiklet tutkunları arasında bir birleşme anıydı.

GELİN ARABASI YARIŞ MOTOSİKLETİ OLDU

GELİN ARABASI YARIŞ MOTOSİKLETİ OLDU