Yeni Birlik Gazetesi Yaşam Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, Dereköy ve Dağbelen ziyaretlerinde vatandaşlarla buluştu

Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, Dereköy ve Dağbelen ziyaretlerinde vatandaşlarla buluştu

Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, mahalle ihtiyaçlarını tespit etmek amacıyla Dereköy ve Dağbelen'i ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, mahallelerin ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek ve vatandaşların taleplerini dinlemek amacıyla gerçekleştirdiği saha ziyaretlerine devam ediyor.

İlk olarak Dereköy Mahallesi’ne giden Başkan Mandalinci, buradaki ziyaretine Muhtarlık'tan başladı. Mahalle vatandaşlarının muhtarlığa ilettiği talepler hakkında bilgi alan Mandalinci, beraberindeki heyetle birlikte önemli noktaları yerinde inceledi. Ziyaret sırasında, Başkan Mandalinci’ye Muğla Büyükşehir Belediyesi 1. Bölge Daire Başkanı Kadriye Erkal Yıldırım, başkan yardımcıları, Bodrum Muhtarlar Birliği Derneği Başkanı Ahmet Cemil Gündüz, Dereköy Mahalle Muhtarı Cemal Akhan ve ilgili birim müdürleri eşlik etti.

Dereköy’de esnafla buluşma

Dereköy’deki esnafları da ziyaret eden Başkan Mandalinci, mahalle sakinleriyle sohbetler gerçekleştirdi. Bu süreçte, mahalle kahvelerinde bir araya gelerek, vatandaşların talep ve önerilerini dinleme fırsatı buldu.

Dağbelen Mahallesi’ne geçiş

Dereköy programının ardından Dağbelen Mahallesi’ne geçen Başkan Mandalinci, burada da Muhtar Volkan Kara’yı ziyaret etti. Mahalle meydanında buluşarak sohbet eden Mandalinci, burada da mahallelinin öneri ve taleplerini dikkate aldı. Vatandaşlar ve muhtarlık tarafından iletilen konuları da inceleyen Bodrum Belediye Başkanı, ilgili birim müdürleriyle yapılabilecek projeler üzerine değerlendirmelerde bulundu.

Dağbelen Mahallesi'ndeki incelemeleri sonrasında saha programını tamamlayan Mandalinci, yerel halkla olan bu buluşmaların önemine dikkat çekti.

BAŞKAN MANDALİNCİ’DEN DEREKÖY VE DAĞBELEN’E SAHA ZİYARETİ

BAŞKAN MANDALİNCİ’DEN DEREKÖY VE DAĞBELEN’E SAHA ZİYARETİ