Yeni Birlik Gazetesi Yaşam Bolu'da traktör sürücüsünden ilginç yağmur önlemi: trafik dubası

Bolu'da traktör sürücüsünden ilginç yağmur önlemi: trafik dubası

Bolu'da bir traktör sürücüsü, sağanak yağmurdan korunmak için başına trafik dubası geçirerek seyahat etti.

Bolu'da etkili olan sağanak yağmur, sürücüleri zor durumda bıraktı. Araçlarının hızını düşüren sürücüler, kontrollü bir şekilde trafikte ilerlerken, D-100 kara yolunun Gölyüzü Mahallesi mevkiinde ilginç bir olay yaşandı.

Yağmurdan korunmak isteyen bir traktör sürücüsü, başına trafik dubası geçirerek yoluna devam etti. Dubayı adeta şapka gibi kullanan sürücü, yağan yağmur altında traktörüyle ilerleyerek çevredekilerin şaşkın bakışlarıyla karşılaştı.

Sürücünün bu alışılmadık yöntemi, hem başka sürücüler hem de çevredeki vatandaşlar için renkli bir görüntü oluşturdu. O anlar, başka bir sürücü tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde, traktör sürücüsünün trafik dubasıyla olduğu kadar yaratıcı bir çözümle yağmur altında ilerlediği görüldü.

BOLU’DA SAĞANAK SIRASINDA YAĞMURDAN KORUNMAK İSTEYEN TRAKTÖR SÜRÜCÜSÜ, BAŞINA TRAFİK DUBASI...

BOLU’DA SAĞANAK SIRASINDA YAĞMURDAN KORUNMAK İSTEYEN TRAKTÖR SÜRÜCÜSÜ, BAŞINA TRAFİK DUBASI GEÇİREREK YOLUNA DEVAM ETTİ. SÜRÜCÜNÜN İLGİNÇ YÖNTEMİ, CEP TELEFONU KAMERASIYLA GÖRÜNTÜLENDİ.

BOLU’DA SAĞANAK SIRASINDA YAĞMURDAN KORUNMAK İSTEYEN TRAKTÖR SÜRÜCÜSÜ, BAŞINA TRAFİK DUBASI...