Yeni Birlik Gazetesi Yaşam Denizli'de gazilere vefa yürüyüşü: kahramanlarla kardeşlik yolunda

Denizli'de gazilere vefa yürüyüşü: kahramanlarla kardeşlik yolunda

Denizli, Gaziler Günü'nde kahramanlar için düzenlenen yürüyüşte birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Denizli, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. "Kahramanlarla Kardeşlik Yolunda" adını taşıyan yürüyüş, gazilere duyulan minnet ve vefayı kutlamak amacıyla düzenlendi.

Etkinliğe, Denizli Valisi Yavuz Selim Köşger, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, AK Parti Denizli İl Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, 11’inci Komando Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Abdullah Karakoç ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği Denizli Şube Başkanı Hamdi Helvacılar katılarak, gazilerin onuruna saygı gösterdiler.

Yürüyüş ve Törenin Detayları

Yürüyüş, il protokolü, şehit aileleri, gaziler ve aileleri, gazi yakınları, askerî erkân, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi. Katılımcılar, kahramanlıklarına vurgu yapmak ve gazileri onurlandırmak amacıyla bir araya geldiler.

Yürüyüşün ardından Atatürk Anıtı’nda çelenk sunma töreni düzenlendi. Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlangıç yaptı. Protokol üyeleri, Atatürk Anıtı'na çelenk sunarak, vatan uğruna canlarını feda eden gazileri andılar.

Şiirler ve Anma

Çelenk sunumunun ardından genç öğrenciler, günün anlam ve önemine uygun olarak hazırladıkları şiirleri okudular. Bu duygusal anlar, izleyicilere gazilerin fedakarlıklarını bir kez daha hatırlattı. Program, törenin sona ermesi ile birlikte sona ererken, gazilere duyulan saygı ve sevgi bir kez daha pekişti.

DENİZLİ'DE 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ DOLAYISIYLA GAZİLERE DUYULAN MİNNET VE VEFANIN İFADESİ OLARAK...

DENİZLİ'DE 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ DOLAYISIYLA GAZİLERE DUYULAN MİNNET VE VEFANIN İFADESİ OLARAK "KAHRAMANLARLA KARDEŞLİK YOLUNDA" YÜRÜYÜŞÜ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.