Deprem bile o sevgiyi yıkamadı! yeni evini fenerbahçe mabedine çevirdi..
Kahramanmaraş merkezli depremlerde evini kaybeden Hataylı Mehmet Saçar, Kumlu ilçesinde satın aldığı yeni yuvasını sevdalısı olduğu Fenerbahçe’nin sarı-lacivert renkleriyle ve 5 yıldızlı logosuyla donattı.
6 Şubat depremlerinin en ağır yıkımlardan birini yaşattığı Hatay’da, yaralar sarılmaya devam ederken tutku dolu bir yaşam hikayesi dikkat çekiyor. Kırıkhan ilçesindeki 4 katlı evi felakette yerle bir olan 56 yaşındaki Mehmet Saçar, ailesiyle birlikte zorlu bir sürecin ardından Kumlu ilçesine bağlı Batıayrancı Mahallesi'nde yeni bir başlangıç yaptı. Satın aldığı tek katlı müstakil evi, gönül verdiği kulüp olan Fenerbahçe'nin renklerine boyatan Saçar, sarı-lacivert sevgisini yeni yuvasına taşıdı.
Duvarlarda 5 Yıldızlı Logo: Mahallelinin İlgi Odağı Oldu
Yeni evinin dış cephesini sarı ve lacivert tonlarıyla yenilemekle kalmayan Saçar, yapının görünür bir noktasına Fenerbahçe'nin 5 yıldızlı logosunu yerleştirdi. Yaşadığı her alanı kulübünün renkleriyle donatmayı gelenek haline getiren depremzede vatandaşın bu jesti, kısa sürede çevredekilerin ve yoldan geçenlerin ilgi odağı haline geldi. Evi görenlerin olumlu tepkiler verdiğini ve sık sık hatıra fotoğrafı çektirdiğini belirten Saçar, mahallede neşe kaynağı olan bu tablodan gurur duyduğunu ifade ediyor.
"Şampiyonluktan Bağımsız Bir Gönül Bağı"
Fenerbahçe sevgisinin skorlardan ya da kupalardan bağımsız olduğunu vurgulayan Mehmet Saçar, bu bağlılığı tüm ailesinin paylaştığını dile getirdi. Ailece sarı-lacivert renklere gönül verdiklerini belirten Saçar, şu ifadelerle duygularını aktardı:
"Kendim de 5 çocuğum da koyu Fenerbahçeliyiz. Nerede yaşarsam yaşayım o evi sarı-laciverte boyatmak benim için bir tutku. Çevreden şu ana kadar tek bir olumsuz tepki bile almadım; aksine gelip fotoğraf çektirenler, merak edip soru soranlar oluyor. Bizimki net bir şampiyonluk taraftarlığı değil, canıgönülden gelen bir sevgi. Zamanında hakkımızın yendiğini düşündüğüm için o iki yıldızı evimin duvarına kendim ekledim."
Aziz Yıldırım’a Anlamlı Davet
Yeni sezon mücadelelerinde takımlarına olan inançlarının tam olduğunu belirten Saçar, camiaya ve eski başkan Aziz Yıldırım'a da özel bir mesaj gönderdi. Takımın şampiyonluk yolundaki mücadelesini sonuna kadar destekleyeceklerini belirten depremzede taraftar, Aziz Yıldırım’ın Hatay’daki bu özel evi ziyaret etmesinin ailece kendilerini onurlandıracağını sözlerine ekledi.
Paylaş
Arkadaşlarınızla paylaşmak için linki kopyalayın.
!!! Yorum yapmadan önce kuralları okuyunuz.
Kişisel saldırılar yapmayın: Yorumlarınızda diğer kullanıcıları veya kişileri hakaret içeren ifadelerle suçlamayın veya aşağılamayın.
Irkçı, cinsiyetçi veya ayrımcı yorumlar yapmayın: Yorumlarınızda ırk, cinsiyet, etnik köken, din, cinsel yönelim veya herhangi bir ayrımcılık unsuru içeren ifadeler kullanmayın.
Yasa dışı faaliyetleri özendirmeyin: Yorumlarınızda yasa dışı faaliyetleri özendiren veya teşvik eden ifadeler kullanmayın.
Özel bilgileri paylaşmayın: Yorumlarınızda başkalarının özel bilgilerini paylaşmayın, bu bilgiler kullanıcıların adını, telefon numarasını, adresini, e-posta adresini veya diğer özel bilgileri içerebilir.
Spam ve reklam yapmayın: Yorumlarınızda spam veya reklam içeren ifadeler kullanmayın. Yorumlarınızın reklam içermemesine özen gösterin.