Yeni Birlik Gazetesi Yaşam Diyarbakır’dan Ankara’ya doğru büyük miting yolculuğu başlıyor

Diyarbakır’dan Ankara’ya doğru büyük miting yolculuğu başlıyor

AK Parti teşkilatı, 25'inci yıl kutlamaları için Diyarbakır'dan Ankara'ya büyük miting için yola çıktı.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti), 25’inci kuruluş yıl dönümünü kutlamak amacıyla düzenlediği büyük miting için Diyarbakır’dan harekete geçti. Teşkilat mensupları, otobüslerle Ankara’ya doğru yola çıkarken, bu önemli etkinlik için hazırlıklar tamamlandı.

Miting hazırlıkları devam ediyor

AK Parti Bağlar İlçe Başkanı Ferit Avcıkıran, Diyarbakır İl Başkanlığı önünde toplanan ilçe teşkilat üyelerinin otobüslere binerken, partinin coşkusunu ve heyecanını vurguladı. Avcıkıran, "Partimizin 25. kuruluş yıl dönümü vesilesiyle Ankara’da düzenlenecek büyük buluşmamıza katılmak üzere heyecan ve coşkuyla yola çıkan teşkilat mensuplarımızı uğurladık" şeklinde konuştu.

Birlik ve dayanışma mesajı

Ferit Avcıkıran, düzenlenecek mitingin sadece bir kutlama değil, aynı zamanda partinin birlik ve dayanışma ruhunun pekiştirileceği bir alan olacağına da dikkat çekti. "İlk günkü aşk, azim ve kararlılıkla kutlu yürüyüşümüzü sürdüren tüm dava arkadaşlarıma hayırlı yolculuklar diliyorum. Bu büyük coşkunun ve birlikteliğin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

AK Parti’nin bu miting ile hem geçmişteki başarılarını hatırlayacak, hem de geleceğe yönelik hedeflerini açıklayarak destekçilerine yeni motivasyon kaynakları sunmayı hedefliyor.

AK PARTİ BAĞLAR İLÇE BAŞKANI FERİT AVCIKIRAN, DİYARBAKIR İL BAŞKANLIĞI ÖNÜNDE TOPLANAN İLÇE...

AK PARTİ BAĞLAR İLÇE BAŞKANI FERİT AVCIKIRAN, DİYARBAKIR İL BAŞKANLIĞI ÖNÜNDE TOPLANAN İLÇE TEŞKİLAT MENSUPLARINI OTOBÜSLERE BİNDİREREK UĞURLADI.