Düzce Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) heyeti, Düzce İl Jandarma Komutanlığı görevine atanan Kıdemli Albay Mustafa Kılınç ile bir araya geldi. Bu buluşma, hem dostluk hem de iş birliği açısından önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.
Görüşme detayları:
Toplantının başında DTSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, Meclis Başkanı Tanju Acar ve diğer üyeler, Kılınç’a yeni görevinde başarılar dilediler. Ziyaretin amacı, bölgedeki güvenlik iş birliğini güçlendirmek ve jandarma teşkilatı ile sivil toplum kuruluşları arasında çalışma sinerjisi oluşturmaktı.
Heyet kimlerden oluştu?
Görüşmeye, DTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cemal Aksan, Meclis Başkan Yardımcısı Murat Taştepe, Yönetim Kurulu Üyeleri Rıza Yıldız ve Ahmet Emin Şen de katıldı. Toplantıda, güvenlik sorunları ve çözüm önerileri hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.
Bu buluşma, Düzce’deki ekonomik ve sosyal istikrar için önemli bir adım olarak öne çıkıyor. DTSO ve Düzce İl Jandarma Komutanlığı arasındaki iş birliğinin daha da güçlenmesi bekleniyor.

DÜZCE TİCARET VE SANAYİ ODASI HEYETİ, DÜZCE İL JANDARMA KOMUTANLIĞI GÖREVİNE ATANAN KIDEMLİ ALBAY MUSTAFA KILINÇ İLE BİR ARAYA GELEREK YENİ GÖREVİNDE BAŞARI DİLEKLERİNİ İLETTİ.