Yeni Birlik Gazetesi Yaşam Efeler’de hummalı çalışma: Kemer Mahallesi’nin çehresi değişti

Efeler’de hummalı çalışma: Kemer Mahallesi’nin çehresi değişti

Daha temiz ve düzenli bir Efeler hedefiyle yola çıkan belediye ekipleri, Kemer Mahallesi’nde örnek bir iş birliğine imza attı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün ortaklaşa yürüttüğü çalışma, mahalledeki sokak ve kaldırımları yeniden ferah bir görünüme kavuşturdu.

Efeler Belediyesi, mahalle sakinlerinin yaşam kalitesini artırmak amacıyla başlattığı çevre düzenleme seferberliği kapsamında Kemer Mahallesi’nde kapsamlı bir temizlik operasyonu gerçekleştirdi.

Daha temiz ve düzenli bir Efeler hedefiyle yola çıkan belediye ekipleri, Kemer Mahallesi’nde örnek bir iş birliğine imza attı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün ortaklaşa yürüttüğü çalışma, mahalledeki sokak ve kaldırımları yeniden ferah bir görünüme kavuşturdu.

Ekiplerin koordineli mesaisi

Bölgedeki yürüyüş alanlarını işgal eden ve görsel kirliliğe yol açan yabani otlar, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin titiz biçme işlemleriyle temizlendi. Hemen ardından devreye giren Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli ise süpürme ve atık toplama işlemlerini tamamlayarak sokakları pırıl pırıl bir hale getirdi. Bu eş zamanlı müdahale, mahalledeki bakım sürecini oldukça hızlandırdı.

Vatandaşlardan Başkan Yetişkin’e teşekkür

Yapılan düzenlemelerden büyük memnuniyet duyan mahalle sakinleri, sokakların daha güvenli ve estetik bir görünüme kavuşmasından dolayı duydukları mutluluğu dile getirdi. Bölge halkı, hizmetlerin mahallelerine ulaşmasını sağlayan Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin ve sahada ter döken tüm belediye çalışanlarına teşekkürlerini iletti.

Tüm ilçeye yayılacak

Belediye yetkilileri, Kemer Mahallesi’nde başarıyla uygulanan bu temizlik ve bakım modelinin, belirlenen program dahilinde Efeler’in diğer tüm mahallelerinde de periyodik olarak sürdürüleceğini açıkladı. İlçe genelindeki yaşam alanlarının daha konforlu hale getirilmesi için çalışmaların hız kesmeden devam edeceği vurgulandı.