Yeni Birlik Gazetesi Yaşam Erfelek'te güvenlik güçlerine hareket yaşı ölçüm etkinliği düzenlendi

Erfelek'te güvenlik güçlerine hareket yaşı ölçüm etkinliği düzenlendi

Erfelek'te, Sağlık Bakanlığı'nın kampanyası kapsamında güvenlik güçlerine sağlık bilgilendirme ve hareket yaşı ölçümü yapıldı.

Sinop’un Erfelek ilçesinde, Sağlık Bakanlığı tarafından başlatılan "Hareket Yaşını Öğren, Sağlıklı Yaşa" kampanyası çerçevesinde, ilçe emniyet ve jandarma personeline yönelik bilgilendirme ve ölçüm etkinliği gerçekleştirildi.

Erfelek Şehit Dr. Mehmet Turan Yazlak İlçe Devlet Hastanesi sağlık ekipleri, kampanya doğrultusunda faaliyetlerde bulunmak amacıyla sahaya indi. Ekipler, Erfelek İlçe Jandarma Komutanlığı ve Erfelek İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret ederek güvenlik güçleriyle bir araya geldi.

Ziyaretler sırasında, kolluk kuvveti personeline hareketsiz yaşamın zararları ile düzenli fiziksel aktivitenin önemine dair detaylı bilgilendirmeler yapıldı. Sunumların ardından sağlık personeli tarafından, jandarma ve emniyet mensuplarının "hareket yaşı" ölçümleri gerçekleştirildi.

Erfelek Şehit Dr. Mehmet Turan Yazlak İlçe Devlet Hastanesi yönetimi, misafirperverliklerinden ve kampanyaya gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı İlçe Jandarma Komutanlığı ile İlçe Emniyet Müdürlüğü personeline teşekkür etti.

SİNOP’UN ERFELEK İLÇESİNDE, SAĞLIK BAKANLIĞI TARAFINDAN BAŞLATILAN "HAREKET YAŞINI ÖĞREN, SAĞLIKLI...

SİNOP’UN ERFELEK İLÇESİNDE, SAĞLIK BAKANLIĞI TARAFINDAN BAŞLATILAN "HAREKET YAŞINI ÖĞREN, SAĞLIKLI YAŞA" KAMPANYASI KAPSAMINDA İLÇE EMNİYET VE JANDARMA PERSONELİNE YÖNELİK BİLGİLENDİRME VE ÖLÇÜM ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ.

SİNOP’UN ERFELEK İLÇESİNDE, SAĞLIK BAKANLIĞI TARAFINDAN BAŞLATILAN "HAREKET YAŞINI ÖĞREN, SAĞLIKLI...