Yeni Birlik Gazetesi Yaşam Erzurum sağlık iş birliğine odaklandı: Kent Konseyi’nden hayırlı olsun ziyareti

Erzurum sağlık iş birliğine odaklandı: Kent Konseyi’nden hayırlı olsun ziyareti

Erzurum Kent Konseyi, İl Sağlık Müdürü Mehmet Meral’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak sağlık hizmetlerinde iş birliği imkânları üzerine istişarede bulundu.

Erzurum Kent Konseyi, il sağlık hizmetlerinin geliştirilmesi amacıyla önemli bir ziyarette bulundu. Başkan Hüseyin Tanfer ve Yürütme Kurulu üyeleri, Erzurum İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Meral'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Bu ziyarette, Erzurum'daki sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesine yönelik potansiyel iş birliği fırsatları ele alınırken, yürütülen projeler ve ortaklaşa gerçekleştirilebilecek programlar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Tanfer ve ekibi, Meral’e yeni görevinde başarılar dileyerek, sağlık alanındaki çalışmalara katkı sunma konusunda kararlılıklarını ifade ettiler.

Sağlık alanında ortak hareket etme vurgusu:

Erzurum Kent Konseyi’nin gerçekleştirdiği programlar ve projelerde paydaşlarla birlikte hareket etmenin önemine dikkat çeken Tanfer, "Kent Konseyi olarak, bilgi ve tecrübemizle Erzurum’un sağlık hizmetlerine katkı sunmayı hedefliyoruz" diye konuştu. Bununla birlikte, eski İl Sağlık Müdürü Doktor Gürsel Bedir’in verdiği hizmetler için de teşekkür etti.

İş birliğine açık bir yaklaşım:

Yeni görevine atanan Meral, ziyaretin kendisi için anlamlı olduğunu belirterek, "Kent Konseyi ile ortak çalışmalar yapma arzusundayız. Sağlık alanında yapılacak iş birlikleri için her zaman açık olduğumuzu belirtiyorum"

Bu tür ziyaretler, şehirdeki sağlık hizmetlerinin nitelik kazanması için önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

ERZURUM KENT KONSEYİ BAŞKANI HÜSEYİN TANFER, BERABERİNDEKİ YÜRÜTME KURULU ÜYELERİYLE BİRLİKTE...

ERZURUM KENT KONSEYİ BAŞKANI HÜSEYİN TANFER, BERABERİNDEKİ YÜRÜTME KURULU ÜYELERİYLE BİRLİKTE ERZURUM İL SAĞLIK MÜDÜRÜ DR. ÖĞR. ÜYESİ MEHMET MERAL’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU.