Yeni Birlik Gazetesi Yaşam Erzurumlular derneğinde ivme: İbrahim Bedir dördüncü kez başkan seçildi

Erzurumlular derneğinde ivme: İbrahim Bedir dördüncü kez başkan seçildi

Karabük Erzurumlular Derneği'nin olağan genel kurulunda İbrahim Bedir, başkanlık görevine yeniden seçildi ve birlik mesajı verdi.

Karabük Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, 2026 yılı olağan genel kurulunda İbrahim Bedir başkanlığındaki yönetim listesi üyelerden büyük destek aldı.

Genel kurul sonrası bir teşekkür konuşması yapan Dernek Başkanı İbrahim Bedir, gerçekleştirilen seçimin birlik ve beraberlik ruhunu pekiştirdiğini ifade etti.

Bedir, "Bugün burada sadece bir genel kurul yapmadık; birliğimizi, kardeşliğimizi ve Erzurum’un sarsılmaz aidiyet ruhunu bir kez daha tazeledik. Bu kurulan sofralarda, edilen sohbetlerde ve paylaşılan dertlerde hep aynı yürek çarpıyor," dedi.

Kendisine ve yeni yönetime duyulan güven için üyelere teşekkür eden Bedir, "Bugün bana ve yeni arkadaşlarıma bir kez daha bu görevi tevdi ederek, derneğimizin geleceğine dair inancınızı gösterdiniz. Hepinizden Allah razı olsun. Bizler, ‘bir’ olmanın gücüne inanan insanlarız. Seçimler gelip geçicidir, ancak aramızdaki gönül bağı bakidir," diye belirtti.

Geçmiş dönemde görev yapan yönetim kurulu üyelerine de teşekkür eden Bedir, yeni yönetimle birlikte derneği daha ileri taşımak için azimle çalışacaklarını kaydetti.

Bedir, "Bu genel kurulun hem Karabük’teki hemşehrilerimize hem de uzaklardaki dostlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Rabbim birliğimizi daim, muhabbetimizi kaim eylesin," şeklinde konuştu.

Yapılan genel kurulda belirlenen yönetim kurulunda asıl üyeler olarak İbrahim Bedir, Adem Arslan, Mecit Kaplan, Bekir Yılmaz, Mustafa Yılmaz, Mustafa Ilıpınar ve Burhan Kaplan görev alırken; yedek yönetim kurulunda ise Yasin Kaplan, Mustafa Arslan, Semih Can Güzel, Cihat Çetin, Ömer Öztürk, Ahmet Yılmaz ve Enescan Parlak yer aldı.

Denetim kurulu asil üyeleri Zarif Bedir, Hüseyin Güzel ve Mustafa Parlak olurken, yedek üyeler Emrah Düzenli, Yusuf İslam Bedir ve Fatih Odabaş olarak belirlendi.

KARABÜK ERZURUMLULAR SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ’NİN 2026 YILI OLAĞAN GENEL KURULUNDA...

KARABÜK ERZURUMLULAR SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ’NİN 2026 YILI OLAĞAN GENEL KURULUNDA İBRAHİM BEDİR BAŞKANLIĞINDAKİ YÖNETİM LİSTESİ ÜYELERİN DESTEĞİNİ ALDI.