Erzurum’un Narman ilçesinde düzenlenen karakucak güreşleri, bu yıl ikisi ikiz dört kardeşin sahadaki performanslarıyla öne çıktı. Anneleri Esma Durgun, sahadan çocuklarına olan destekleriyle izleyicilerin beğenisini topladı.
Festivale renk katan güreşler:
Sümmani’den Peribacaları’na Kültür Yolu Festivali kapsamında gerçekleşen güreşler, heyecan dolu mücadelelere sahne oldu. Kenan Gör, güreşlerde başpehlivanlık unvanını kazanırken, dört kardeşin sahnedeki azmi de dikkat çekti.
Anne desteği ve duygusal anlar:
Çocuklarının güreş meydanına çıkması ile heyecanı doruğa ulaşan Esma Durgun, kenardan sürekli alkışlar ve dualarla oğullarına destek verdi. Durgun, bu anların kendisi için çok özel olduğunu belirtti:
"Dört oğlum da güreşiyor. Onların güreş meydanına çıkması beni hem çok heyecanlandırıyor hem de gururlandırıyor. Her zaman onların yanında olacağım. Başarılarıyla gurur duyuyorum."
Durgun’un çocuklarına olan bu destek, yalnızca kendisine değil, izleyicilere de ilham verdi. Dört kardeşin aynı meydanda mücadele etmesi, festivalin renkli görüntülerinden biri oldu. Oğulları Yusuf, Yakup, Emre ve Azat da annelerinin destekleriyle elde ettikleri başarıları derin bir minnetle ifade etti.

YUSUF, YAKUP VE İKİZ KARDEŞLER EMRE İLE AZAT ANNELERİNİN VERDİĞİ DESTEKLER BAŞARIYI YAKALADIKLARINI SÖYLEDİ.