İstanbul
Açık
16°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Yaşam Esra Rabia Ünal durmuyor... Arkadaşlarını bile bıktırdı!

Esra Rabia Ünal durmuyor... Arkadaşlarını bile bıktırdı!

Sosyal ağlarda yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çeken fenomen Esra Rabia Ünal bir kez daha kapak oldu. Arkadaşlarının ve yanındaki garsonun tepkisi dikkat çekti.

TikTok fenomeni Esra Rabia Ünal, sosyal medyada twerk videoları ile tanınıyor. Paylaşımına hız kesmeden devam eden Ünal, yine ambalaj yalama videosuyla gündeme geldi.

Arkadaşlarının ve yanındaki garsonun tepkisi dikkat çekti. Arkadaşı yüzünü buruşturarak, “Utanç verici, utanç verici. Paketlemeden soğutuyorsunuz, midemizi bulandırıyor.

ekran-resmi-2023-08-05-15-05-31.png

ŞOKE EDEN İDDİALAR

Sabah Haber'e göre; Esra Rabia Ünal'ın gerçek adının Ayşe Bolhatoğlu olduğu, "Pembe Panter" lakabını kullandığı ve 5 yıl önce Adana'da polis müdür yardımcısının gerçekleştirdiği fuhuş operasyonunda gözaltına alındığı tahmin ediliyor.