Gazeteci Fuat Kantarcı, Alanya'da tedavi gördüğü hastanede 59 yaşında hayatını kaybettikten sonra, memleketi Erzurum'da düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Uzun yıllar Alanya'da gazetecilik yapan Kantarcı'nın vefatı, ailesi, meslektaşları ve sevenleri için büyük bir kayıp oldu.
Cenaze törenine yoğun ilgi
Kantarcı’nın cenazesi, gün içerisinde Antalya'dan Erzurum'a getirildi ve Narmanlı Camii'nde kılınan öğle namazının ardından defnedildi. Cenaze törenine, Kantarcı'nın ağabeyi ve aynı zamanda gazeteci olan Suat Kantarcı başta olmak üzere, meslektaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bünyamin Aydemir ve Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ayhan Türkez gibi önemli isimler de törende yer aldı.
Aile ve meslektaşlardan duygu dolu anlar
Törende, ağabeyini kaybetmenin derin acısını yaşayan Suat Kantarcı, meslektaşlarının destekleriyle bu zor günü atlatmaya çalıştı. Akşam saatlerinde gerçekleştirilen cenazede, Kantarcı’nın yaşamı ve gazetecilik kariyeri üzerine birçok anekdot paylaşıldı. Katılımcılar, vefakâr gazetecinin meslekteki yerine ve anısına saygı duruşunda bulundu.
Fuat Kantarcı, gazetecilik kariyerinde birçok önemli habere imza atmış ve mesleği boyunca dürüstlüğü ile ön plana çıkmıştır. Onun anısı, basın camiasında daima yaşayacaktır.

ALANYA’DA TEDAVİ GÖRDÜĞÜ HASTANEDE 59 YAŞINDA HAYATINI KAYBEDEN GAZETECİ FUAT KANTARCI, MEMLEKETİ ERZURUM’DA TOPRAĞA VERİLDİ. KANTARCI’YI SON YOLCULUĞUNDA AİLESİ, MESLEKTAŞLARI VE SEVENLERİ UĞURLADI.