Yeni Birlik Gazetesi Yaşam Gazi Gündüz’den Erzincan Valisi Aydoğdu’ya tam not: Hizmet anlayışı hepimize ilham veriyor

Gazi Gündüz’den Erzincan Valisi Aydoğdu’ya tam not: Hizmet anlayışı hepimize ilham veriyor

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, makamında ağırladığı 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Genel Başkanı Abbas Gündüz ile bir araya geldi.

15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Başkanı Abbas Gündüz, Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu’yu ziyaret ederek kentteki başarılı yönetim anlayışına dikkat çekti.

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, makamında ağırladığı 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Genel Başkanı Abbas Gündüz ile bir araya geldi. Kendisi de bir terör gazisi olan Gündüz, ziyarette Vali Aydoğdu’nun şehit ve gazi ailelerine gösterdiği hassasiyetin altını çizdi.

Akademik vizyon sahaya yansıyor

Görüşmede Vali Aydoğdu’nun entelektüel birikimini kamu yönetimine taşıma biçimini takdirle karşıladığını belirten Gündüz, bu yaklaşımın Erzincan için büyük bir şans olduğunu vurguladı. Aydoğdu’nun sadece idari bir görev yürütmediğini, aynı zamanda şehrin geleceğini inşa eden bir vizyon ortaya koyduğunu ifade eden Gündüz, şu değerlendirmelerde bulundu:

Halkın içinde bir yönetim anlayışı

Vali Aydoğdu’nun tarımdan eğitime, kültürden hayvancılığa kadar her alanda attığı adımların Erzincan’ı daha güçlü bir noktaya taşıdığını gözlemlediklerini belirten Gündüz, "Sayın Valimiz, vatandaşın derdiyle dertlenen, esnafın ve üreticinin yanında duran, öğrencilerin ise yolunu açan bir profil çiziyor. Şehrin her köşesine dokunan bu gayretli çalışmalar, bizler için de büyük bir motivasyon kaynağı oluyor" şeklinde konuştu.

Ziyaretin sonunda Vali Aydoğdu’nun misafirperverliğinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Gündüz, Erzincan’daki bu pozitif değişimin sürmesini temenni ederek teşekkürlerini iletti.