Yeni Birlik Gazetesi Yaşam Gaziantep Basketbol'a destek çağrısı: Şehitkamil başkan Yılmaz'dan taraftarlara mesaj

Gaziantep Basketbol'a destek çağrısı: Şehitkamil başkan Yılmaz'dan taraftarlara mesaj

Gaziantep Basketbol Onursal Başkanı Umut Yılmaz, tüm Gazianteplileri takımın ilk maçında destek vermeye davet etti.

Gaziantep Basketbol Onursal Başkanı ve Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Gaziantep Basketbol takımının Kamil Ocak Spor Salonu'nda Final Spor ile oynayacağı maç öncesinde önemli bir çağrıda bulundu. Yılmaz, tüm Gazianteplileri maça davet ederek, takımın Süper Lig hedefini yineledi.

Maç öncesi destek çağrısı

Gaziantep Basketbol'un, yeni sezonda kendi sahasında oynayacağı ilk maç büyük bir heyecanla bekleniyor. Umut Yılmaz, bu önemli karşılaşma için Gaziantepli taraftarlara seslendi. "Bu takımın yeri Süper Lig’dir. Sezon sonunda Süper Lig’de olacağız" diyen Yılmaz, şehrin tüm kesimlerinin destek vermesi gerektiğini dile getirdi. Yılmaz, seyirci desteğinin takım için kritik bir öneme sahip olduğunu vurguladı.

Salonun dolması şart

Gelecek maçın, yalnızca bir spor karşılaşması olmadığını, şehir adına bir değer taşıdığını belirten Yılmaz, "Yarın evimizde sezonun ilk maçına çıkıyoruz. Bu salonu doldurmak boynunuzun borcudur." diyerek taraftarlara bilet alarak stadyumu doldurmaları için çağrı yaptı. 19 Eylül Cumartesi günü saat 17.00’de başlayacak karşılaşma için biletlerin biletinial.com üzerinden alınabileceğini anımsattı.

Yılmaz, ayrıca "Bu sezon hep birlikte mücadele edeceğiz, hep birlikte başaracağız" diyerek, takımın yalnızca oyuncularla değil, tüm Gazianteplilerin desteğiyle başarıya ulaşacağını ifade etti. Bu bağlamda, sahada mücadele eden oyuncuların yanı sıra, tribündeki taraftarların da büyük bir rol oynayacağına dikkat çekti.

Gaziantep Basketbol, taraftarlarının desteği ile Süper Lig hedefine ulaşmayı umut ediyor. Umut Yılmaz'ın çağrısıyla birlikte, tüm Gazianteplilerin bu maça katılarak destek vermesi bekleniyor.

ŞEHİTKAMİL BELEDİYE BAŞKANI VE GAZİANTEP BASKETBOL ONURSAL BAŞKANI UMUT YILMAZ, GAZİANTEP...

ŞEHİTKAMİL BELEDİYE BAŞKANI VE GAZİANTEP BASKETBOL ONURSAL BAŞKANI UMUT YILMAZ, GAZİANTEP BASKETBOL’UN KENDİ SAHASINDA FİNAL SPOR’U AĞIRLAYACAĞI MAÇ ÖNCESİ TÜM GAZİANTEPLİLERİ KAMİL OCAK SPOR SALONU’NA DAVET ETTİ. GAZİANTEP BASKETBOL’UN SÜPER LİG HEDEFİNİ YİNELEYEN YILMAZ, "BU TAKIMIN YERİ SÜPER LİG’DİR. SEZON SONUNDA SÜPER LİG’DE OLACAĞIZ" DEDİ.