Yeni Birlik Gazetesi Yaşam gediz tarhana festivalinin final günü büyük bir kalabalığa sahne oldu

gediz tarhana festivalinin final günü büyük bir kalabalığa sahne oldu

Gediz Tarhana Festivali, yoğun katılımla renkli görüntülere sahne oldu. 22. festival, coşkulu final programıyla sona erdi.

Kütahya’nın Gediz ilçesinde bu yıl 22’ncisi düzenlenen Tarhana Festivali, final günü ile büyük bir katılım aldı. Festivalin kapanış etkinliği için, çevre il, ilçe ve köylerden birçok vatandaş Gediz’e akın etti.

Festival alanında oluşan yoğunluk nedeniyle adım atacak yer kalmazken, açık hava konser alanı tamamen dolduruldu. Adnan Menderes Yaşam Parkı’ndaki piknik ve yeşil alanlar da vatandaşlarla dolup taştı. Çok sayıda kişi oturacak yer bulmakta zorlanırken, festival yolundaki kalabalık nedeniyle ziyaretçiler adım adım ilerlemek durumunda kaldı.

Renkli görüntülere ev sahipliği yapan festivalde, esnafın yoğunluktan memnun olduğu gözlemlendi. İlçe tarihinin en kalabalık festival günlerinden biri yaşandı. 22. Gediz Tarhana Festivali, büyük katılım ve coşkulu bir final programıyla sona ererek, akıllarda renkli anılar bıraktı.

GEDİZ TARHANA FESTİVALİ’NİN SON GÜNÜNDE FESTİVAL ALANINDA İNSAN SELİ

GEDİZ TARHANA FESTİVALİ’NİN SON GÜNÜNDE FESTİVAL ALANINDA İNSAN SELİ

GEDİZ TARHANA FESTİVALİ’NİN SON GÜNÜNDE FESTİVAL ALANINDA İNSAN SELİ