Kütahya’nın Gediz ilçesinde belediye sınırlarına dahil olan Dörtdeğirmen ve Erdoğmuş mahallelerinde, bölge halkının merakla beklediği doğal gaz altyapı çalışmaları resmen start aldı.
Kütahya’nın Gediz ilçesinde köy statüsünden çıkarak belediye bünyesine katılan Dörtdeğirmen ve Erdoğmuş mahallelerinde, yaşam standartlarını yükseltecek dev bir yatırım için düğmeye basıldı. Bölgeye doğal gaz ulaştırmak amacıyla başlatılan boru hattı döşeme çalışmaları, mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı.
Saha incelemeleri ve teknik detaylar
Çalışmaları yerinde denetlemek üzere bölgeye giden Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel ve MHP İlçe Başkanı Fatih Aydın, Torosgaz yetkililerinden teknik süreç hakkında bilgi aldı. Mahalle muhtarları ve vatandaşlarla bir araya gelen heyet, bölge halkının taleplerini dinleyerek projenin ilerleyişi hakkında bilgilendirmelerde bulundu.
Verilen sözler bir bir tutuluyor
Belediye sınırlarına katılan her noktaya eşit hizmet götürme prensibiyle hareket ettiklerini belirten Başkan Necdet Akel, referandum süreciyle ilçeye dahil olan mahallelerin çehresini değiştireceklerini ifade etti. Akel, "Vatandaşlarımızın konforunu artıracak bu önemli yatırımın hayırlı olmasını diliyorum. Amacımız, süreci herhangi bir aksaklık yaşanmadan, en kısa sürede tamamlayarak hemşehrilerimizi temiz enerjiyle buluşturmaktır" dedi.
Emeği geçenlere teşekkür
Projenin hayata geçirilmesinde büyük pay sahibi olan Torosgaz yönetimine, yüklenici firma ekiplerine ve sahada görev yapan tüm personele teşekkürlerini ileten Belediye Başkanı Akel, Gediz’in her köşesinde yaşam kalitesini artıracak projelerin devam edeceğinin altını çizdi. Çalışmaların planlanan takvim doğrultusunda hızla ilerleyeceği belirtildi.