Yeni Birlik Gazetesi Yaşam Gürsu Belediyesi yangın şehitlerini unutmadı

Gürsu Belediyesi yangın şehitlerini unutmadı

Gürsu, yangın şehitleri Kazım Bayrak, Mehmet Şimşek ve Ahmet Demirel'in isimlerini yaşatmaya devam ediyor.

Gürsu Belediyesi, geçen yıl ilçede meydana gelen büyük yangında hayatını kaybeden yangın şehitlerinin anısını yaşatmaya devam ediyor. Kazım Bayrak, Mehmet Şimşek ve Ahmet Demirel, hem kalplerde hem de ilçede unutulmuyor.

Yangının yıl dönümünde, Gürsu Belediyesi tarafından Şehit Kazım Bayrak Parkı ve Eğitim Atölyesi açılmıştır. Ayrıca, ilçedeki Erguvan Parkı'nın ismi, alınan meclis kararı ile Gürsulu Yangın Şehidi Mehmet Şimşek Parkı olarak yeniden adlandırılmıştır.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, "Üç kardeşimize de vefa borcumuz çok. Onların fedakarlıklarını unutabilmemiz ne mümkün. Adlarını kalplerimizde yaşatmaya devam edeceğiz. İki kardeşimiz de Gürsu’da bizlerle isimleri ile var olacaklar. Şehit Kardeşimiz Ahmet Demirel’in ismini de yaşatacağız" dedi.

GÜRSU BELEDİYESİ, GEÇEN YIL İLÇEDE ÇIKAN BÜYÜK YANGIN SONRASI HAYATINI KAYBEDEN YANGIN...

GÜRSU BELEDİYESİ, GEÇEN YIL İLÇEDE ÇIKAN BÜYÜK YANGIN SONRASI HAYATINI KAYBEDEN YANGIN ŞEHİTLERİNİN İSİMLERİNİ İLÇEDE YAŞATMAYA DEVAM EDİYOR. KAZIM BAYRAK, MEHMET ŞİMŞEK VE AHMET DEMİREL HEM KALPLERDE HEM DE İLÇEDE UNUTULMUYOR.