Yeni Birlik Gazetesi Yaşam İnegöl Belediyesi’nden Mevlid Kandili’ne özel helva ikramı

İnegöl Belediyesi’nden Mevlid Kandili’ne özel helva ikramı

İnegöl Belediyesi, Mevlid Kandili’nde İshakpaşa Camii’nde yatsı namazı sonrası helva ikramında bulunarak vatandaşlarla manevi bir bağ kuracak.

İnegöl Belediyesi, Mevlid Kandili dolayısıyla özel bir etkinlik düzenleyerek, birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmeyi amaçlıyor. Bu akşam yatsı namazı sonrası İshakpaşa Camii’nde gerçekleştirilecek helva ikramıyla, vatandaşlarla kandil gecesinin manevi coşkusu paylaşılacak.

Başkan Taban'dan Kandil Mesajı

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Mevlid Kandili’nin önemi ve helva ikramları hakkında bir açıklama yaptı. Taban, "Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’in dünyaya teşriflerini idrak ettiğimiz Mevlid Kandili’nin, başta İnegöllü hemşerilerimiz olmak üzere, ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığa sağlık, huzur, kardeşlik ve bereket getirmesini temenni ediyorum" şeklinde konuştu.

Huzur ve Bereket Dilekleri

Başkan Taban, kandil gecesinin başarısının, birlik ve beraberlik içerisinde geçirilmesine bağlı olduğunu ifade ederek, "Bu mübarek gecenin gönüllerimize huzur, hanelerimize bereket, birlik ve beraberliğimize güç katmasını diliyorum. Tüm hemşerilerimizin Mevlid Kandilini en kalbi duygularımla kutluyorum" dedi. Ayrıca, bu akşam İshakpaşa Camii’nde yapılacak ikrama tüm vatandaşları davet etti.

İNEGÖL BELEDİYESİ, MEVLİD KANDİLİ DOLAYISIYLA BU AKŞAM YATSI NAMAZI ÇIKIŞINDA İSHAKPAŞA CAMİİ’NDE...

İNEGÖL BELEDİYESİ, MEVLİD KANDİLİ DOLAYISIYLA BU AKŞAM YATSI NAMAZI ÇIKIŞINDA İSHAKPAŞA CAMİİ’NDE VATANDAŞLARA HELVA İKRAMINDA BULUNACAK.