Adıyaman’ın Kahta ilçesinde, Kaymakam Muhammed Üsame Soysal, Kahta Fatma Ahu Terzi Gençlik Merkezi’nde devam eden Yaz Kulübü faaliyetlerini ziyaret etti. Bu etkinlikler, çocukların yaz tatilini sanatsal, kültürel ve sportif alanlarda değerlendirme fırsatını sunuyor.
Faaliyetler yerinde incelendi:
Kaymakam Soysal’a, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mustafa Çiçek de eşlik ederek yaz kulübünün düzenlediği aktiviteler hakkında bilgiler verdi. Ziyaret sırasında, öğrencilerin kurslara gösterdiği ilgi ve katılımları gözlemlendi. Kaymakam, eğitim alanlarını gezerek gençlerle de sohbet etti.
Etkinliklerin önemi:
Soysal, etkinliklerin çocukların ve gençlerin kişisel gelişimi açısından sağladığı katkılara dikkat çekti. Ziyaretinde, “Yaz döneminde düzenlenen etkinliklerin, çocukların ve gençlerin kişisel gelişimine önemli katkı sağlayacak,” şeklinde ifade etti.
Öğrencilere başarılar dileyen Kaymakam Soysal, yaz kulübünün gençler için sağlam bir platform oluşturduğunu vurguladı.

ADIYAMAN'IN KAHTA KAYMAKAMI MUHAMMED ÜSAME SOYSAL, KAHTA FATMA AHU TERZİ GENÇLİK MERKEZİ'NDE DÜZENLENEN YAZ KULÜBÜ FAALİYETLERİNİ ZİYARET EDEREK YÜRÜTÜLEN ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ.