Yeni Birlik Gazetesi Yaşam Karabük'teki geleneksel sünnet şöleni, çocukların ve ailelerin mutluluğuna sahne oldu

Karabük'teki geleneksel sünnet şöleni, çocukların ve ailelerin mutluluğuna sahne oldu

Karabük Belediyesi'nin düzenlediği geleneksel sünnet şöleni, 15 çocuğun katılımıyla coşkulu etkinlikler ile renklendi.

Karabük Belediyesi’nin bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirdiği Geleneksel Toplu Sünnet Şöleni, 15 çocuğun katılımıyla renkli görüntülere ev sahipliği yaptı. Şölen, Millet Bahçesi önünden başlayan bir araç konvoyu ile başladı ve kent turu ile devam etti.

Kent turunun ardından etkinliğin gerçekleştirileceği Kanyon Park Kır Bahçesi Düğün Salonu’na geçildi. Programa, AK Parti Karabük milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Okan Kirman, AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

Törenin anlamı ve önemi

Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, programda yaptığı konuşmada belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sosyal projelere devam ettiklerini vurguladı. Çetinkaya, geleneksel hale gelen bu organizasyonların, kentteki birlik ve beraberlik duygusunu pekiştirme amacını taşıdığını ifade etti. "Evlatlarımızın bu anlamlı gününde bir arada bulunmaktan ve ailelerimizin heyecanına ortak olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz" dedi.

Şölenin coşkusu

Çocuklara sağlıklı ve mutlu bir yaşam dileyen Çetinkaya, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve duaların ardından çocuklar için bir takı merasimi düzenlendi. Şölen alanında çocukların eğlenmesi amacıyla özel oyun parkları kuruldu, ayrıca davetlilere yemek, patlamış mısır ve dondurma ikram edildi. Eğlence programının sonunda, protokol üyeleri ile aileler ve çocuklar hatıra fotoğrafı çektirerek etkinliği tamamladı.

Karabük Belediyesi’nin geleneksel sünnet şöleni renkli görüntülere sahne oldu

Karabük Belediyesi’nin geleneksel sünnet şöleni renkli görüntülere sahne oldu