Kilis’te, 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu, ünlü sanatçı Azerin'in sahne aldığı bir konser ile can buldu. Konser, Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirildi ve yüzlerce vatandaşın katılımıyla renkli anlara sahne oldu.
Kilis Belediyesi tarafından organize edilen etkinliğe; Kilis Valisi Ömer Kalaylı, Belediye Başkanı Hakan Bilecen ve kentin diğer protokol üyeleri katıldı. Katılımcılar, Azerin’in seslendirdiği eserler eşliğinde Türk bayraklarıyla alanı kırmızı-beyaza bürüyerek büyük bir coşku yaşadı.
Azerbaycan mesajı ile kardeşlik vurgusu:
Konser esnasında bazı vatandaşlar, Azerbaycan ile ilgili cep telefonlarından bir mesaj gösterdi. Bu an, iki ülke arasındaki kardeşlik bağını daha da pekiştirdi. Konserde, Türk milli marşlarının yanı sıra Azerbaycan'a ait sevilen parçalar da seslendirildi.
Coşkulu final ve çiçek takdimi:
Konser sonunda, Kilis Valisi Ömer Kalaylı ve Belediye Başkanı Hakan Bilecen, Azerin’e başarılı performansından dolayı çiçek takdim ederek, geceyi taçlandırdı. Katılımcılar konser boyunca cep telefonlarıyla anları ölümsüzleştirdi ve etkinlik, büyük bir memnuniyetle sona erdi.

KİLİS’TE 30 AĞUSTOS’TA TÜRK-AZERBAYCAN KARDEŞLİĞİ SAHNEYE YANSIDI