Yeni Birlik Gazetesi Yaşam Kütahya Cumhuriyet Başsavcısı Savaş Kılıç, OSB'yi ziyaret etti

Kütahya Cumhuriyet Başsavcısı Savaş Kılıç, OSB'yi ziyaret etti

Kütahya Cumhuriyet Başsavcısı Savaş Kılıç, OSB'nin yönetim kurulu ile verimli bir görüşme gerçekleştirdi.

Kütahya Cumhuriyet Başsavcısı Savaş Kılıç, Kütahya Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu’nu ziyaret etti. Gerçekleştirilen bu ziyarette, Başsavcı Kılıç; Kütahya OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Eskioğlu, Başkan Vekili Ali Alper Olgun ve diğer yönetim kurulu üyeleri M. Zeyit Damar, Ahmet Tava, Fatih Karabulut ile Bölge Müdürü Tunahan Ergin tarafından karşılandı.

Görüşmenin detayları:

Samimi bir ortamda geçen görüşmede, Kütahya Organize Sanayi Bölgesi’nin çalışmaları ve bölgenin genel durumu üzerine önemli değerlendirmeler yapıldı. Bu toplantı, karşılıklı görüş alışverişleri ile zenginleşti ve bölgenin potansiyeli hakkında fikirler paylaşıldı.

Teşekkür ve hatıra fotoğrafı:

Kütahya OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Eskioğlu, nazik ziyaretinden dolayı Cumhuriyet Başsavcısı Savaş Kılıç’a teşekkür ederek başarılar diledi. Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

CUMHURİYET BAŞSAVCISI SAVAŞ KILIÇ’TAN KÜTAHYA OSB’YE ZİYARET

CUMHURİYET BAŞSAVCISI SAVAŞ KILIÇ’TAN KÜTAHYA OSB’YE ZİYARET