Yeni Birlik Gazetesi Yaşam Kütahya’da baharın renk cümbüşü: Yol kenarı kartpostallık manzaraya dönüştü

Kütahya’da baharın renk cümbüşü: Yol kenarı kartpostallık manzaraya dönüştü

Doğal bir stüdyoyu andıran bu alan, bölgeden geçenlerin uğrak noktası haline geldi. Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde baharın gelişiyle birlikte doğa, adeta bir ressamın fırçasından çıkmışçasına renklenmeye başladı.

Hisarcık ilçesindeki bir tarla, kırmızı ve beyazın eşsiz uyumuyla doğaseverleri büyülüyor. Doğal bir stüdyoyu andıran bu alan, bölgeden geçenlerin uğrak noktası haline geldi.

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde baharın gelişiyle birlikte doğa, adeta bir ressamın fırçasından çıkmışçasına renklenmeye başladı. Yenidoğan Mahallesi ile 82. Yıl Mahallesi TOKİ konutları arasındaki güzergahta yer alan yaklaşık 2 dönümlük boş arazi, gelinciklerin kırmızısı ve papatyaların beyazıyla kaplanarak görsel bir şölene ev sahipliği yapıyor.

Doğal güzellik fotoğrafçıları cezbetti

Ekilmemiş bir tarla olmasına rağmen kendiliğinden yeşeren çiçekler, bölge halkı ve doğa tutkunları için beklenmedik bir cazibe merkezi oluşturdu. Güzergahı kullanan sürücüler, yol kenarındaki bu renkli manzarayı fark ettiklerinde araçlarını durdurarak anı ölümsüzleştirmek için fotoğraf ve video çekiyor. Sosyal medyada da sıkça paylaşılan bu görüntüler, kısa sürede bölgenin en popüler doğal duraklarından biri haline geldi.

Renklerin uyumu hayran bırakıyor

Manzarayı keşfedenlerden biri olan Okul Müdürü Pelin Solak, doğa tutkusu sayesinde bu eşsiz görüntüye denk geldiklerini belirtti. Solak, kırmızının canlılığı ile papatyaların saflığının birleştiği bu ortamın insanı büyülediğini ifade ederek, herkesin bu doğal güzelliği yerinde görmesi gerektiğini tavsiye etti. Baharın tüm enerjisini yansıtan bu alan, şimdiden fotoğraf meraklılarının yeni gözdesi konumunda.