Yeni Birlik Gazetesi Yaşam Odunpazarı'nın renkli dünyası: Küçük dokunuşlar büyük hayranlık uyandırıyor

Odunpazarı'nın renkli dünyası: Küçük dokunuşlar büyük hayranlık uyandırıyor

Eskişehir’in turistik cazibe merkezi Odunpazarı’nda açtığı mütevazı tezgahında, kendi üretimi olan özgün tasarımları sergileyen Güler Üstün, yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktası oldu.

Eskişehir'in tarihi dokusunda el emeği ürünleriyle dikkat çeken Güler Üstün, tasarladığı minik aksesuarlarla sadece çocukların değil, her yaştan ziyaretçinin favorisi haline geldi.

Eskişehir’in turistik cazibe merkezi Odunpazarı’nda açtığı mütevazı tezgahında, kendi üretimi olan özgün tasarımları sergileyen Güler Üstün, yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktası oldu. Mikro boyutlardaki el işi ürünleriyle fark yaratan Üstün, sunduğu estetik ve işlevsel aksesuarlarla geniş bir kitleye hitap ediyor.

Konuşma gelişimine destek olan kuklalar

Üstün, parmak kuklalarının çocuklar üzerindeki şaşırtıcı etkisini ise tamamen tesadüfen fark ettiğini belirtiyor. Çocukların bu kuklaları birbirleriyle konuşturarak oyun kurduklarını gözlemleyen Üstün, bu etkileşimin özellikle konuşma güçlüğü çeken minikler üzerinde olumlu bir gelişim sağladığını ifade ediyor.

Gözlük aksesuarlarında beklenmedik ilgi

Çocukların numaralı gözlüklerini daha keyifli kullanmaları için tasarladığı küçük aksesuarlar, beklenmedik bir şekilde yetişkinlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Özellikle 60 yaş üzerindeki müşterilerin bu tasarımlara büyük ilgi gösterdiğini belirten Üstün, sadece bu aksesuarları almak için Yalova gibi uzak şehirlerden gelenlerin olduğunu dile getiriyor.

Her yaşa ve her bütçeye hitap ediyor

Ürün çeşitliliğini her geçen gün artıran Üstün, iğneliklerden çanta süslerine kadar uzanan geniş bir yelpazede üretim yapıyor. Üniversite öğrencilerinin de favorisi olan bu küçük figürler, kışın bereleri, yazın ise kot ceketleri süsleyerek çok amaçlı bir kullanım sunuyor. Herkesin ulaşabilmesi adına fiyat politikasını da erişilebilir tutan Üstün, el emeği ürünlerinin gördüğü bu yoğun ilgiden dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirtiyor.