Yeni Birlik Gazetesi Yaşam Ordu'da 3 ilçeye hizmet verecek yeni beton yol çalışmaları başladı

Ordu'da 3 ilçeye hizmet verecek yeni beton yol çalışmaları başladı

Ordu'da Çaybaşı ve Akkuş ilçeleri arasındaki yeni beton yol çalışması, 3 ilçeye ulaşım konforu sağlayacak.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Çaybaşı ile Akkuş ilçeleri arasındaki bağlantı yolunda başlattığı beton yol çalışmaları ile Çaybaşı, Akkuş ve İkizce ilçelerine hizmet verecek ulaşım ağını güçlendiriyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler öncülüğünde gerçekleşen projeyle, Çaybaşı ilçesinin İlküvez Mahallesi ile Akkuş ilçesinin Akpınar Mahallesi arasındaki toplam 4,8 kilometrelik güzergâhta beton yol inşaatı sürdürülüyor. Bu çalışma ile birlikte, Çaybaşı'nın İlküvez, Kapılı ve Göksu mahalleleri ile Akkuş'un Akpınar ve İkizce'nin Yoğunoluk Mahallesi'nin ulaşımı daha güvenli ve konforlu hale gelecek.

Coğrafi yapıya uygun olarak dizayn edilen uzun ömürlü beton yol standartlarında yürütülen çalışmalar tamamlandığında, bölge halkının dört mevsim güvenli ulaşım imkanına kavuşması hedefleniyor.

ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN ÇAYBAŞI İLE AKKUŞ İLÇELERİ ARASINDAKİ BAĞLANTI YOLUNDA...

ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN ÇAYBAŞI İLE AKKUŞ İLÇELERİ ARASINDAKİ BAĞLANTI YOLUNDA BAŞLATILAN BETON YOL ÇALIŞMASIYLA, ÇAYBAŞI, AKKUŞ VE İKİZCE İLÇELERİNE HİZMET VERECEK ULAŞIM AĞI GÜÇLENDİRİLİYOR.

ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN ÇAYBAŞI İLE AKKUŞ İLÇELERİ ARASINDAKİ BAĞLANTI YOLUNDA...