Osmaniye’de geleneksel 30. Zorkun Yaylası Çocuk Şenliği çerçevesinde gerçekleştirilen Kur’an-ı Kerim Güzel Okuma Yarışması, minik yüreklerin yeteneklerini sergilediği etkileyici bir etkinlik olarak dikkat çekti. Yarışmaya katılan kız ve erkek çocuklar, ayrı kategorilerde en güzel Kur’an tilavetini gerçekleştirmek için kıyasıya mücadele etti.
Camide manevi bir atmosfer
Etkinlik, Zorkun Yaylası Şenlik Tepesi Camii’nde Osmaniye Belediyesi tarafından düzenlendi. Burada çocukların okuduğu ayetler, camide manevi bir hava oluşturdu ve katılımcılardan büyük ilgi gördü. Yarışmanın amacı, çocukların Kur’an-ı Kerim’e olan ilgisini artırmak ve güzel okuma becerilerini teşvik etmek olarak belirlendi.
Ödüller ve teşekkürler
Yarışmanın sonunda dereceye giren çocuklara çeşitli hediyeler verildi. Yarışmada başarılı olmanın mutluluğunu yaşayan çocuklar, etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirirken, Osmaniye Belediye Başkanı İbrahim Çenet’e de teşekkür etti. Bu tür etkinliklerin, çocukların din eğitimi açısından önemli katkılar sağladığı vurgulandı.

Minik yürekler Kur’an-ı Kerim’i güzel okumak için yarıştı