Şahinbey Belediyesi, Şehit Taner Cinpolat Sosyal Tesisi'nde düzenlediği "Minik Terziler Dikiş Atölyesi" ile yaz tatilini verimli geçirmek isteyen 9-13 yaş arası çocukları üretimle buluşturuyor.
3 Temmuz’da başlayan ve 30 Ağustos’a kadar devam edecek kurs kapsamında, çocuklar temel dikiş eğitimi alarak yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde kendi kalem cüzdanlarını dikme fırsatı buluyor. Atölyelerde, kumaş seçimi, ölçü alma, güvenli makine kullanımı ve fermuar dikimi gibi temel dikiş teknikleri öğretiliyor.
Atölyede oluşturulan ilk eserler olan kalem cüzdanları ile çocuklar, hem üretmenin mutluluğunu yaşıyor hem de el becerilerini geliştiriyor. Bu süreçte, özgüven kazanan öğrenciler, sabır, dikkat ve ince motor becerilerini de geliştirme şansı elde ediyor.
Şahinbey Belediyesi’nin yaz kursları, çocukların ekran başında geçirdiği zamanı azaltarak onları sosyal, üretken ve eğitici etkinliklerle buluşturuyor. Eğlenceli bir atmosferde gerçekleştirilen atölyelerde, çocuklar hem arkadaşlarıyla keyifli vakit geçiriyor hem de hayatları boyunca kullanabilecekleri pratik beceriler kazanıyor.

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ ŞEHİT TANER CİNPOLAT SOSYAL TESİSİ'NDE DÜZENLENEN "MİNİK TERZİLER DİKİŞ ATÖLYESİ" YAZ TATİLİNİ VERİMLİ GEÇİRMEK İSTEYEN 9-13 YAŞ ARASI ÇOCUKLARI ÜRETİMLE BULUŞTURUYOR.
