Yeni Birlik Gazetesi Yaşam Samsun’da bayram coşkusu: 155 metrelik dev kaydırakta adrenalin dolu anlar

Samsun’da bayram coşkusu: 155 metrelik dev kaydırakta adrenalin dolu anlar

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal yaşam alanlarını hareketlendirmek amacıyla Batıpark bölgesinde hizmete açtığı 155 metre uzunluğundaki dev kaydırak, Kurban Bayramı tatilinde ziyaretçi akınına uğradı.

Kurban Bayramı tatilini fırsat bilen Samsunlular, Batıpark’ta kurulan devasa kaydırakta buluştu; çocuklar ve gençler bayram sevincini açık havada doyasıya yaşadı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal yaşam alanlarını hareketlendirmek amacıyla Batıpark bölgesinde hizmete açtığı 155 metre uzunluğundaki dev kaydırak, Kurban Bayramı tatilinde ziyaretçi akınına uğradı. Teleferik hattının hemen arka kısmında konumlanan ve renkli tasarımıyla dikkat çeken parkur, bayram süresince şehrin en popüler eğlence merkezlerinden biri haline geldi.

Eğlenceye Aile Boyu Katılım

Bayramın getirdiği tatil boşluğunu değerlendirmek isteyen aileler, çocuklarını da yanlarına alarak soluğu Batıpark’ta aldı. Uzun parkuruyla hem çocuklara hem de gençlere hitap eden kaydırak, bayramın geleneksel ziyaretlerinin yanı sıra açık havada keyifli vakit geçirmek isteyen vatandaşlar için renkli bir alternatif oluşturdu.

Ziyaretçiler, bu tür etkinliklerin bayram tatilinin enerjisini yükselttiğini belirterek memnuniyetlerini dile getirdi. Kaydırağın sunduğu hız ve heyecanı deneyimleyen çocuklar ise parkurun uzunluğu karşısında büyük mutluluk yaşadıklarını ifade etti. Samsunlular, bayram coşkusunu eğlenceli bir aktiviteyle birleştirerek tatilin tadını çıkardı.