Yeni Birlik Gazetesi Yaşam Samsun'da şehit polis memurunun kızı Eylül Asel, yüzme şenliğinde başarılar elde etti

Samsun'da şehit polis memurunun kızı Eylül Asel, yüzme şenliğinde başarılar elde etti

Eylül Asel Arslan, Samsun'daki yüzme şenliğinde elde ettiği başarılarla mutluluk kaynağı oldu.

Samsun'da yüzme şenliği heyecanı

Samsun’da düzenlenen 7-8-9 Yaş Ulusal Gelişim Projesi Ligi "Yaza Merhaba" Yüzme Şenliği, sporcuların heyecan dolu anlarına ev sahipliği yaptı. Bu yılki etkinlikte, şehit polis memuru Atakan Arslan’ın kızı Eylül Asel Arslan, gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti.

Eylül Asel'in başarıları

Samsun Olimpik Yüzme Havuzu’nda gerçekleştirilen organizasyonda, 9 yaş kategorisinde yarışan Eylül Asel Arslan, 50 metre serbest ve 100 metre serbest yarışlarında il ikincisi olarak büyük bir başarı elde etti. Ayrıca, 50 metre kelebek yarışında il yedincisi olması, onun yeteneğini bir kez daha kanıtladığını gösterdi.

Emniyet Müdürlüğü'nden destek ve tebrik mesajı

Yarışmaları izlemek için tribündeki yerini alan Samsun İl Emniyet Müdürlüğü personeli, Eylül Asel'i destekledi. Emniyet Müdürü ve ekibi, şehit polis memuru Atakan Arslan’ın emaneti olan Eylül Asel Arslan’ı tebrik ederek, başarılarının artarak devam etmesini diledi. Yetkililer, "Şehidimizin emaneti, emanetimizdir" mesajını paylaştı.

SAMSUN’DA DÜZENLENEN 7-8-9 YAŞ ULUSAL GELİŞİM PROJESİ LİGİ "YAZA MERHABA" YÜZME ŞENLİĞİ’NDE...

SAMSUN’DA DÜZENLENEN 7-8-9 YAŞ ULUSAL GELİŞİM PROJESİ LİGİ "YAZA MERHABA" YÜZME ŞENLİĞİ’NDE YARIŞAN ŞEHİT POLİS MEMURU ATAKAN ARSLAN’IN KIZI EYLÜL ASEL ARSLAN, ELDE ETTİĞİ DERECELERLE GURUR KAYNAĞI OLDU.

SAMSUN’DA DÜZENLENEN 7-8-9 YAŞ ULUSAL GELİŞİM PROJESİ LİGİ "YAZA MERHABA" YÜZME ŞENLİĞİ’NDE...