Yeni Birlik Gazetesi Yaşam Şehit polis memuru tayfun baş, denizli'de son yolculuğuna uğurlanacak

Şehit polis memuru tayfun baş, denizli'de son yolculuğuna uğurlanacak

Muğla'da şehit olan polis memuru Tayfun Baş, bugün Denizli'de düzenlenecek törenle son yolculuğuna uğurlanacak.

Muğla’da görev başında uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit olan polis memuru Tayfun Baş, bugün Denizli’de son yolculuğuna uğurlanacak. 3 çocuk babası olan şehidin, kendisi gibi polis memuru olan eşi Özlem Baş’ın memleketinde toprağa verileceği öğrenildi.

Şehidin naaşı, Muğla İl Emniyet Müdürlüğü önündeki uğurlama töreninin ardından Denizli’ye getirilecek. Müftü Ahmet Hulusi Efendi Camisi’nde, ikindi namazı sonrası düzenlenecek cenaze töreninde dualar eşliğinde defnedilecektir.

Öte yandan, şehidin kayınpederi Yılmaz Kabaş’ın Çal ilçesindeki evine Çal Belediyesi ekipleri tarafından Türk bayrağı asıldı. Bu olay, ilçede büyük bir üzüntüye yol açtı.

Olay, Muğla’nın Menteşe ilçesi Şeyh Mahallesi Pazaryeri Sokak’taki bir güzellik merkezinde meydana geldi. İddiaya göre, iş yerinden gelen KADES ihbarı üzerine polis ekipleri sevk edildi. Muğla İl Jandarma KomutanlığıG.Y., boşandığı eşi H.S.’ye ve polise ateş açtıktan sonra intihar girişiminde bulundu. Ağır yaralanan polis memuru Tayfun Baş, hastaneye kaldırılmış ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur.

MUĞLA'DA GÖREVİ BAŞINDA UĞRADIĞI SİLAHLI SALDIRI SONUCU ŞEHİT OLAN POLİS MEMURU TAYFUN BAŞ, BUGÜN...

MUĞLA'DA GÖREVİ BAŞINDA UĞRADIĞI SİLAHLI SALDIRI SONUCU ŞEHİT OLAN POLİS MEMURU TAYFUN BAŞ, BUGÜN DENİZLİ'DE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK. ŞEHİDİN KAYINPEDERİ YILMAZ KABAŞ'IN ÇAL'DAKİ EVİNE İSE ÇAL BELEDİYESİ EKİPLERİ TARAFINDAN TÜRK BAYRAĞI ASILDI.

MUĞLA'DA GÖREVİ BAŞINDA UĞRADIĞI SİLAHLI SALDIRI SONUCU ŞEHİT OLAN POLİS MEMURU TAYFUN BAŞ, BUGÜN...