Sivrihisar’da faaliyet gösteren esnaf odası başkanları, Sivrihisar Kaymakamı Yunus Emre Temel’i makamında ziyaret etti. Ziyaret esnasında ilçedeki esnafların durumu hakkında kapsamlı bir görüş alışverişi gerçekleşti.
Esnaf odası başkanları arasında Sivrihisar Bakkallar Odası Başkanı Süleyman Yanal, Terziler Odası Başkanı Ahmet Çınar ve Sivrihisar Demirciler Bakırcılar ve Arabacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Ardıç yer aldı. Ziyaret, oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşti.
Esnaf odası başkanları, Kaymakam Temel’e ilçeye ve esnafa sağladığı destekler için teşekkürlerini sundu. Esnafların genel durumu, yerel ekonomik gelişmeler ve odaların yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunulmasının ardından, ziyaretin anısına Kaymakam Temel’e Türk bayrağı motifli anlamlı bir plaket takdim edildi.
Kaymakam Temel, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, esnaf odası başkanlarına teşekkür etti. Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

SİVRİHİSAR'DA FAALİYET GÖSTEREN ESNAF ODASI BAŞKANLARI, SİVRİHİSAR KAYMAKAMI YUNUS EMRE TEMEL'İ MAKAMINDA ZİYARET EDEREK, İLÇEDEKİ ESNAFLARIN DURUMUNA İLİŞKİN GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNDU.
